Polul Nord Brodina câștigă derby-ul cu Releul Mihoveni pentru primul loc în Seria I a Ligii a V-a

Polul Nord Brodina preia șefia Seriei I după victoria cu Releul Mihoveni. Unirea Salcea, Sporting Siminicea și Voința Zvoriștea vin tare din spate. 

Voința Hânțești a cedat pe teren propriu în fața Voinței Zvoriștea, scor 1-2. Zvoriștenii obțin cele trei puncte și urcă pe cinci în clasament acumulând astfel 10 puncte.

Viitorul Forăști câștigă pe teren propriu cu scorul de 3-2 în fața Voinței Bunești. Mihăiță Mardari, Mihai Simiraș și Robert Gâdea au adus cele trei puncte echipei din Forăști care ocupă locul penultimul loc în clasamentul Ligii a V-a Seria I.

Sporting Siminicea și FC Marginea au oferit meciul rundei. Nu mai puțin de 9 goluri s-au înscris în această partidă. Gazdele s-au impus cu scorul de 7-2 grație reușitelor semnate de Ionuț Antoneac (2 goluri), Ionuț Clim (2 goluri), Radu Luncariu (2 goluri) și Cosmin Ștefiuc în timp ce pentru formația oaspete au înscris Gabriel Rotar și Alexandru Curea.

Unirea Salcea obține cele trei puncte în derby-ul cu Viitorul Vadu Moldovei câștigat cu scorul de 3-2. Pentru formația lui Mihai Palaghiea au înscris Andrei Luca (două goluri) și Răzvan Pandelea, iar pentru echipa din Vadu Moldovei au punctat Gheorghe Asavetei și Ionuț Stănică.

Polul Nord Brodina și Releul Mihoveni Șcheia s-au întâlnit în derby-ul etapei. Gazdele au dispus cu scorul de 2-1 de formația oaspete. Adi Coroamă din penalty și Pavel Hînțar au înscris golurile victoriei pentru formația din Brodina. Golul de onoare al echipei din Șcheia a fost înscris de Mihai Chiș.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Polul Nord Brodina 6 15p
2 ACS Releul Mihoveni Șcheia 6 15p
3 AS Unirea Salcea 6 12p
4 ACS Sporting Siminicea 6 10p
5 AS Voința Zvoriștea 6 10p
6 ACS Viitorul Vadu Moldovei 6 9p
7 ACS Voința Hânțești 6 7p
8 FC Marginea 6 6p
9 AS Viitorul Forăști 6 4p
10 CS Sporting Voința Bunești 6 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Dorin Patraucean 

Total
0
Shares
Related Posts