Medalie de bronz pentru sportivul dornean Petru Bodea la Moldovan Youth Challenge 2024

Atletul dornean Petru Bodea a cucerit prima medalie internațională la competiția Moldovan Youth Challenge 2024 desfășurată week-end-ul trecut la Chișinău. Sportivul este originar din Iacobeni și este legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei. Acesta a reușit să urce pe podium în proba 2000 de metri obstacole după ce s-a clasat pe poziția a treia care i-a asigurat medalia de bronz.

Competiția Moldovan Youth Challenge 2024 s-a desfășurat la finele săptămânii trecute pe stadionul Dinamo din Chișinău și a ajuns la cea de-a 6-a ediție. La start au luat parte peste 180 de atleți din Republica Moldova, România, Bulgaria, Ucraina și Georgia. Sportivul dornean, Petru Bodea, pregătit de antrenorul Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei, a reușit să obțină medalia de bronz în proba 2000 de metri obstacole.

”Elevul meu a participat pentru prima dată în proba de 2.000 de metri obstacole și sunt foarte mulțumit de el care a condus de la începutul cursei până la distanța de 1.800 de metri unde a cedat medalia de aur prin lipsa de experință în proba de obstacole. Am analizat greșelile și efortul care trebuie depus în probele de obstacole și sperăm ca în urmatoarele curse să obțină timpi mai buni și locuri mai fruntașe”, a declarant Cristian Prâsneac, antrenor al clublui CSM Dorna Vatra Dornei.

Pentru Petru Bodea, medalia de bronz cucerită în competiția de la Chișinău a fost prima medalie internațională.

 

Total
0
Shares
Related Posts