Bucovina Rădăuți începe returul Ligii a III-a cu un joc în deplasare

Trupa lui Ionuț Plămadă are parte de un joc dificil în deplasare la Uricani în compania formației ieșene Știința Miroslava. 

Învinsă în ultima rundă a turului de către Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți vrea să înceapă returul cu dreptul și să repete isprava din tur atunci când jucătorii antrenați de Ionuț Plămadă învingeau gruparea ieșeană Știința Miroslava cu scorul de 3-0. Ionel Stoian, Mugurel Florescu și Radu Ungurianu punctau pentru o victorie categorică a rădăuțenilor. Însă lucrurile s-au schimbat ulterior, rădăuțenii au avut parte de o serie de sincope pe parcursul turului, în timp ce Miroslava a dat semne de revenire după primele etape în care au dezamăgit.

Știința Miroslava ocupă locul al treilea în clasament cu 15 puncte, în timp ce Bucovina Rădăuți se află pe poziția a 7-a cu două puncte mai puțin decât gruparea ieșeană. În ultimele patru întâlniri directe dintre cele două formații, Rădăuți a bifat două victorii, un egal și o înfrângere. Statisticile arată că înfrângerea și egalul au fost înregistrate de formația rădăuțeană în deplasare, iar victoriile pe teren propriu.

Casele de pariuri o dau drept favorită pe Știința Miroslava, însă o eventuală victorie a ieșenilor înregistrează o cotă de 2.40, în timp ce o victorie a rădăuțenilor este cotată la 2.63, iar un eventual egal este cotat la 3.10.

Jocul dintre Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 15:00, pe stadionul Uricani. Duelul va fi transmis de canalul de YouTube al gazdelor.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts