Andrei Ostrovanu: ”Vreau să închei anul cu o nouă victorie”

Andrei Ostrovanu va lupta în Gala Colosseum XXII care va avea loc pe data de 18 decembrie și se va desfășura în capitală. 

Andrei Ostrovanu revine în ring pentru ultima luptă din acest an, campionul sucevean promite că va încheia anul cu o nouă victorie. Luptătorul de kick-boxing s-a pregătit intens în această perioadă pentru lupta cu tânărul bucureștean, Sorin Caliniuc. Cei doi sportivi se vor înfrunta la categoria 75 de kilograme. Caliniuc vrea să dea lovitura în în main-event-ul galei și să obțină victoria în fața lui Ostrovanu, considerat unul dintre cei mai buni luptători de kick-boxing români.

Ostrovanu: ”Sunt determinat să câștig lupta înainte de limită” 

”Abia aștept sa reintru în ring. Colosseum Tournament organizează a patra gala din acest an și mă bucură faptul că ne oferă șansa să luptam chiar dacă suntem într-o perioadă dificilă. Am avut parte de un cantonament bine pus la punct și mă simt foarte pregătit pentru lupta ce urmează. În ring voi întâlni un adversar ce vine din box. Sunt determinat să câștig lupta înainte de limită. Chiar dacă gala se va desfășura fără spectatori îi invit pe toți susținătorii mei să mă urmărească din fața micilor ecrane, în direct pe DigiSport și pe FightBox. Vreau să mulțumesc echipei mele pentru susținere, sponsorului meu și tuturor celor care s-au implicat în pregătirea mea pentru acest meci!”, a declarat Andrei Ostrovanu. 

Ostrovanu are la 43 de meciuri la profesionişti şi a contabilizat 36 de victorii, 6 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. După Anglia şi Olanda, Andrei îşi pregăteşte meciurile la clubul Ayo Gym din Baia Mare, alături de antrenorul Florin Cardoș, pregătirea fizică fiind făcută cu preparatorul fizic Adrian Brezovszky.

Andrei Ostrovanu a început să practice kickbox-ul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroșan, cu care a reușit să se evidențieze pe plan național și internațional la nivel de amatori și semiprofesioniști.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts