Manuel Costache, președintele Bucovinei Rădăuți, a demisionat

Prima veste șoc din fotbalul sucevean vine de la Rădăuți, unde gruparea pregătită de Ionuț Plămadă rămâne fără unul dintre oamenii care au contribuit serios de-a lungul anilor în fotbalul rădăuțean.  

Gruparea rădăuțeană a anunțat la începutul acestei săptămâni că a ajuns la o înțelegere cu Manuel Costache în privința rezilierii contractului după ce acesta și-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de președinte a clubului. Manuel Costache a invocat motive personale și de sănătate care l-au făcut să ia această decizie.

Manuel Costache: ”Plec cu inima împăcată și cu fruntea sus”

”Din motive personale și de sănătate am decis să renunț la activitatea mea din cadrul clubului CSM Bucovina Rădăuți. Iau această decizie cu inima împăcată și plec cu fruntea sus lăsând în urma mea ceva bun, trainic și frumos. Ce? Un grup de jucători extraordinari care joacă cu sufletul pentru acest oraș și care au produs spectacol pe orice stadion au jucat. O echipă clasată pe loc de baraj, care în proporție foarte mare este în play-off. O bază sportivă renovată, cât s-a putut, un vestiar cu dușuri și grup sanitar demne de Liga I, cu o magazie de echipament renovată și plină de echipament și materiale sportive, cu o sală de ședințe renovată și complet utilată și cu multe alte lucruri care vor dura în timp.”, a transmis Manuel Costache.
Totodată, fostul președinte al clubului rădăuțean a ținut să le mulțumească și celor care au fost în permanență aproape de echipă.
”Îi mulțumesc domnului Corneliu Lucescu pentru încrederea avută și cred că împreună am făcut lucruri care au pus fotbalul rădăuțean pe buzele multor microbiști din țară, numai lucruri pozitive. Le mulțumesc lui Ionuț Plămadă, Cristi Butnariu și Andrei Dumitraș pentru toată munca depusă și pentru faptul că au dat tot ce e mai bun alături de mine pentru ca echipa să performeze. Mulțumesc tuturor jucătorilor că au dat totul și Vultanilor Bucovinei că au fost alături de noi mereu și necondiționat. Sper ca echipa și staff-ul tehnic să fie susținuți în continuare pentru a aduce bucurie în sufletul suporterilor. Eu voi fi mereu alături de ei necondiționat!”, a mai adăguat acesta.
De altfel, Manu a încheiat cu refrenul cântat la bucuria victoriilor: ”Ăștia sunt băieții mei/Și au inimă de lei!”
Manuel Costache a devenit președintele grupării rădăuțene în vara anului 2021 într-un moment dificil pentru Bucovina care a rămas în doar șapte jucători. Performanțele grupării rădăuțene au fost tot timpul peste așteptări, iar atât jucătorii cât și membrii staff-ului au dovedit că se pot face lucruri frumoase și cu bani puțini. Bucovina Rădăuți s-a aflat mereu la finele fiecărui sezon în primele 4 formații ale Ligii a III-a, având performanțe importante pentru club atât în campionat cât și în Cupa României.
Articol scris de: Adrian Negru
Sursa foto: Cristian Ploșceac
Total
0
Shares
Related Posts