Luceafărul Bucovina Suceava grupa 2010 a participat la Cupa Play Bacău

În perioada 22-23 februarie, grupa 2010 a clubului ACS Luceafărul Bucovina Suceava a participat la Cupa Play, unde au fost înscrise 31 echipe din toată țara.

Jucătorii grupei 2010 ai clubului Luceafărul Bucovina Suceava, pregătiți de antrenorul Ciubotaru Mihai, au obținut 6 victorii și o înfrângere, clasându-se la finalul turneului pe locul 5.
Lotul de jucători: Barbă Darius, Axenti Alexandru, Logigan Petru, Jitariuc Fabian, Curic Matei, Neamțu Ianis, Rusu Rareș, Păstrăv Luca, Bisceadă Sebastian, Lupeș Augustin, Bocăneț Cosmin.
Rezultate:
Grupa E:
Luceafărul Bucovina Suceava – Luceafărul Galați 6 – 0 
Marcatori: Neamțu, Curic, Jitariuc (2), Bisceadă, Axenti
– Luceafărul Bucovina Suceava – Play Bacău 8 – 0 
Marcatori: Jitariuc, Rusu (2), Neamțu, Curic, Păstrăv, Axenti (2)
– Luceafărul Bucovina Suceava – Juniorul Dorohoi 3 – 0
Marcatori: Axenti, Jitariuc, Păstrăv
– Luceafărul Bucovina Suceava – Național Golești 7 – 0
Marcatori: Rusu (4), Curic, Jitariuc, Axenti
Locurile 1-8: 
– Luceafărul Bucovina Suceava – Artys Botoșani 1 – 3
Marcator: Bisceadă
Locurile 5-8: 
– Luceafărul Bucovina Suceava – Juniorul Galați 2 – 0
Marcatori: Axenti, Jitariuc
Locurile 5-6:
– Luceafărul Bucovina Suceava – Magic Iași 5 – 1
Marcatori: Axenti, Jitariuc (2), Neamțu, Bisceadă
Mihai Ciubotaru: ”Deși suntem învățați ca la orice competiție să prindem podiumul, copiii au muncit foarte mult”
”Am participat la acest turneu cu scopul de a valorifica mijloacele pe care le folosim la antrenamente în vederea dezvoltării relațiilor de joc din punct de vedere calitativ. Sunt încântat de evoluția copiilor care și-au exprimat dorința de joc într-un mod pozitiv creând faze de joc interesante, atât individuale, cât și colective. Jocurile din faza grupelor nu ne-au pus probleme terminând grupa pe locul unu cu 12 puncte, 24 de goluri înscrise și nici un gol primit. În vederea calificării pentru locurile 1 – 4 am întâlnit echipa din județul vecin, Artys Botoșani, unde norocul s-a îndreptat spre adversari. Eșecul din jocul precedent ne-a trimis să luptăm pentru locul 5, partidele următoarele câștigându-le fără probleme. Deși suntem învățați ca la orice competiție să prindem podiumul, copiii au muncit foarte mult pe teren pentru obținerea unui loc cât mai bun, clasându-ne pe locul 5. Felicitări copiilor pentru implicare și efortul depus, felicitări părinților care susțin și încurajează acești copii minunați.”, a declarat antrenorul Ciubotaru Mihai la finalul turneului. 
Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts