LPS Suceava U17 a trecut cu brio testul cu Cleopatra Mamaia

Echipa de rugby a Liceului cu Program Sportiv Suceava, pregătită de profesorul Codrin Prorociuc, a reușit cea mai importantă performanță din ultimii ani în rugby-ul juvenil: calificarea în semifinalele Campionatului Național de Rugby U17.

Ușor emoționați atât jucătorii, antrenorii cât și spectatorii aflați într-un număr destul de mare pe stadionul Unirea din Suceava, LPS Suceava U17 s-a autodepășit în acest sezon, iar după o perioadă în care au muncit din greu, eforturile au fost încununate cu o calificare între primele patru formații din România.

Meciul dintre LPS Suceava și Cleopatra Mamaia s-a ridicat la nivelul meciurilor prestate de seniori, iar încurajările antrenorului Codrin Prorociuc înaintea jocului par să fi avut un efect asupra jucătorilor care au arătat implicare, dorință, dar și multă calitate. După un joc disputat, sucevenii s-au impus cu scorul de 27 la 19 și au obținut biletele către semifinalele Campionatului Național de Rugby U17.

Codrin Prorociuc: ”Echipa merită toate felicitările pentru munca și dăruirea arătată în acest joc”

“Au fost doi-trei jucători care au făcut uneori diferența, însă, într-adevăr, toți cei care au intrat au arătat dăruire și un nivel de joc bun.”, a precizat profesorul Codrin Prorociuc, antrenorul LPS Suceava U17.

LPS Suceava va evolua pe 1 mai, în semifinala 1, la București, în compania formației Șoimii București. Indiferent de rezultatul acestui meci, gruparea suceveană va disputa una din finale o săptămână mai târziu pe stadionul Arcul de Triumf din capitală.

Totodată, Codrin Prorociuc a ținut să mulțumească celor care au fost alături de el, părinți, profesori, conducerea școlii LPS Suceava, prof. Florin Nistor, prof. Andrei Custrin, Ac Mobile și Farmacia BioMedica.

Lotul LPS Suceava pentru acest meci a fost format din Alexandru Ucraineț, Rareș Drelciuc, Mihai Andrei Alexandriuc, Andrei Remulus Rusu, Răzvan Muha, Ionuț Cucoș, Antonio Banderas Farcaș, Robert Gabriel Beleca, Constantin Fabian Beleca, David Balan, Cristi Constantin Bilauca, Matei Bivol, Răzvan Ivanovici, Daniel Hostiuc, Lucian Costin Godroman, Gabriel Florea, Valentin Croitoru, Alexandru Somfolean, Denisă Savucă, Narcis Vasilovici, Rafael Marenciuc și Gabriel Coclici.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
8
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts