LPS Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de Rugby U20

Rugby-iștii lui Codrin Prorociuc și Mihai Coca scriu o nouă filă de istorie și se califică încă o dată în finala unui campionat național. 

LPS Suceava a reușit să obțină o victorie crucială în semifinala Campionatului Național de Rugby U20 împotriva echipei CSM Constanța. Meciul tensionat s-a desfășurat pe terenul “Marina” din Mangalia, iar echipa suceveană a reușit să-și adjudece victoria în ultima fază a jocului, încheind partida cu scorul strâns de 17-16 în favoarea lor.

Sub îndrumarea antrenorilor lor, Codrin Prorociuc și Mihai Coca, sportivii din Suceava au demonstrat determinare și încredere în propriile forțe pe tot parcursul meciului. Deși au întâmpinat o competiție acerbă din partea echipei adversare, la pauză LPS Suceava se afla în avantaj, conducând cu 10-3.

Momentul decisiv al întâlnirii a fost marcat de jucătorii Fabian Beleca și Răzvan Ivanovici, fiecare reușind să înscrie un eseu, în timp ce David Bălan a pus umărul la victorie prin transformările sale, aducând LPS Suceava pe drumul spre aurul național. Cu toate acestea, succesul nu a fost realizat doar de către acești jucători de excepție, ci și datorită contribuțiilor semnificative ale întregii echipe. De la Sebastian Rusu la Gabriel Florea, fiecare jucător și-a adus aportul la victoria echipei.

După acest triumf istoric, antrenorul Codrin Prorociuc a transmis un mesaj de mulțumire și încurajare către întreaga echipă și suporterii lor:

“Toți împreună, cu antrenorii lor, au făcut istorie pentru LPS Suceava. Vă mulțumim și suntem siguri că veți da totul pe Arcul de Triumf pentru a câștiga primul titlu național, împotriva celor de la Rapid București”, a declarat Prorociuc, evidențiind determinarea și dorința de victorie a întregii echipe.

Astfel, LPS Suceava se pregătește acum pentru o nouă provocare, finala Campionatului Național de rugby U20, unde vor întâlni formația Rapid București. Echipa din Suceava speră să obțină duminică, 21 aprilie, cel mai prestigios titlu național în rugby-ul U20 din România.

Total
0
Shares
Related Posts