LPS Suceava, în fața unei performanțe notabile la U16

Echipa de juniori sub 16 ani a Liceului cu Program Sportiv Suceava se pregătește pentru un meci de gală, duminică, 12 martie, împotriva formației similare de la Rapid București, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei Elitelor. Este un moment important pentru acești tineri fotbaliști, care speră să își continue parcursul de succes în competiție și să obțină o nouă performanță pentru școala lor.

LPS Suceava a avut un parcurs impresionant în această competiție, trecând pe parcurs de LPS Satu Mare și Viitorul Cluj, în timp ce Rapid București a eliminat până acum formațiile FC Bacău și U Craiova 1948. Este un meci care promite să fie foarte disputat și interesant pentru toți cei care își doresc să vadă o partidă de fotbal de calitate.

Antrenorul Andrei Ițco se bazează în actualul sezon pe un lot de jucători foarte talentați, printre care se numără Alexandru Anton, Păunel Apetrei, Victor Băbăscu, Albert Bodnariu, Sebastian Burlacu, Denis Cojocariu, Matei Crăciun, Gabriel Crițan, Daniel Daneliuc, Christian David, Claudiu David, Dani David, Luca Gavrilovici, Augustin Găină, Fabian Găină, Cristian Lupu, Fabian Molnar, Iustin Panciuc, Ştefan Petraru, Ştefan Recolciuc, Vlad Roșca, Alexandru Rotaru, Mihai Sava, Rareș Ştefănoaia, Florin Scutariu, Matei Scripcariu și Cosmin Toderean. Acești jucători sunt pregătiți să își demonstreze abilitățile și să lupte pentru victoria echipei lor în meciul cu Rapid.

Directorul LPS Suceava, Ciprian Anton, este de asemenea optimist în ceea ce privește șansele echipei sale în acest meci.

“Este o generație bună, cu doi jucători care sunt deja în atenția Forestei, iar eu am mare încredere atât în băieți, cât și în antrenor, că putem realiza o nouă performanță pentru Liceul cu Program Sportiv, să ajungem în semifinale. Ținând cont de parcursul acestei grupe atât în campionat, unde a ajuns în play-off, cât și în cupă, cred că avem șansa noastră în meciul de duminică cu Rapid”, a declarat Anton.

În afară de meciul LPS Suceava – Rapid București, faza sferturilor de finală din Cupa Elitelor U16 mai programează la sfârșitul acestei săptămâni meciurile Farul Constanța – Progresul Spartac, Interstar Sibiu – Universitatea Craiova și Kids Tâmpa Brașov – FCSB.

 

Sursa foto: GazetaSV.ro

Total
0
Shares
Related Posts