LPS Suceava bifează un nou succes și se califică la barajul pentru semifinalele campionatului național

Rezultatele echipei de juniori a Liceului cu Program Sportiv confirmă faptul că viitorul rugby-ului sucevean este asigurat.

Ultima etapă a campionatului național de rugby U17 a adus un nou succes echipei pregătite de profesorul Codrin Prorociuc. LPS Suceava s-a impus cu scorul de 33-12 în fața formației RC Săcele, într-o deplasare nu tocmai ușoară pentru tinerii sportivi suceveni. În urma acestui rezultat, gruparea lui Prorociuc a încheiat pe locul secund și a reușit calificarea la barajul pentru semifinalele campionatului național. Obstacolul de la acest baraj poartă numele echipei Cleopatra Mamaia, iar duelul dintre cele două formații se va disputa la Suceava pe 21 sau 22 aprilie.

Echipa de rugby U17 a LPS Suceava a făcut deplasarea în următoarea formulă: Cucoș Ionuț, Drelciuc Rareș, Alexandriuc Andrei, Rusu Andrei, Donisă Andrei, Ucraineț Alexandru, Farcaș Antonio, Beleca Robert, Beleca Fabian, Balan David, Hostiuc Daniel, Bivol Matei, Ivanovici Răzvan, Bilauca Cristi, Godroman Lucian, Florea Gabriel, Șomfolean Alexandru, Croitoru Valentin, Savuca Denis, Vasilovici Narcis, Muha Răzvan, Mareniuc Rafael și Coclici Gabriel.

Codrin Prorociuc: ”Suntem pe drumul cel bun, iar jucătorii progresează de la un joc la altul”

”A fost un meci pe care l-am dorit să-l câștigam, băieții au arătat o motivație extraordinară, o disciplină de joc exemplară. Ne așteaptă un meci disputat contra celor din Constanța, dar sunem încrezători și sperăm să facem o figură frumoasă. Mulțumesc celor care sunt alături de noi, părinții, profesori, conducerea școlii LPS Suceava, prof. Nistor Florin, prof. Custrin Andrei, AC mobile, Farmacia BioMedica. Totodată, îi așteptăm pe toți iubitorii acestui sport la stadionul Unirea pentru a susține acești tineri talentați și rugby-ul din Suceava.”, a declarat profesorul Codrin Prorociuc, antrenorul echipei de rugby LPS Suceava U17.

O eventuală calificare în semifinalele campionatului național de rugby U17 i-ar putea aduce grupării sucevene și șansa pentru a cuceri o medalie.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
15
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts