LPS Suceava are viitor și la handbal

Echipa de juniori 3 masculin a LPS Suceava a avut o deplasare de succes în etapa a doua din Grupa Valoare 1. Handbaliștii pregătiți de antrenorul Adi Mitrea, au reușit să obțină o victorie importantă într-un joc controlat de la început până la final împotriva echipei ACS HC Buzău.

Poenaru David și Ungureanu Robert au fost din nou vedetele echipei, reușind să marcheze împreună 14 goluri, câte 7 pentru fiecare. Această performanță impresionantă a fost esențială pentru victoria LPS Suceava cu scorul final de 27-19.

Jocul a fost unul echilibrat în primele minute, dar echipa din Suceava și-a găsit repede ritmul și a preluat controlul jocului. O combinație impresionantă de pasuri și aruncări precise a condus la o serie de reușite frumoase și a creat un avantaj considerabil înaintea pauzei.

În repriza a doua, LPS Suceava și-a consolidat poziția și a continuat să marcheze în mod constant, în timp ce apărarea lor puternică a reușit să împiedice echipa gazdă să se apropie prea mult. Cu toate acestea, ACS HC Buzău nu a renunțat și a încercat să reducă din diferență, dar echipa din Suceava a reușit să-și mențină avantajul și să încheie meciul cu o victorie meritată.

Echipa de juniori 3 masculin a LPS Suceava a demonstrat din nou că este una dintre cele mai bune echipe din Grupa Valoare 1. Performanța remarcabilă a lui Poenaru David și Ungureanu Robert, alături de jocul colectiv excelent al echipei, au contribuit la obținerea acestei victorii importante pentru clubul LPS Suceava.

Total
0
Shares
Related Posts