LPS Suceava s-a calificat la turneul final de handbal feminin

La Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Handbal fete gimnaziu – Faza zonală, cele mai bune echipe din județele Suceava, Iași, Vaslui, Botoșani, Bacău și Neamț s-au adunat la Onești pentru a se lupta pentru calificarea la turneul final. Printre aceste echipe se număra și LPS Suceava, echipa coordonată de prof. Ciubotariu Florin.

După o serie de meciuri strânse în grupe, LPS Suceava a reușit să câștige locul 1, trecând prin victorii importante împotriva unor echipe puternice precum LPS Roman și CN Dimitrie Cantemir Onești. În finală, LPS Suceava a întâlnit echipa SC. GIM. Ion Creanga Tg. Frumos și a obținut o victorie categorică, cu scorul de 16-9.

Echipa LPS Suceava a demonstrat o performanță excepțională în cadrul acestei faze zonale, demonstrând că are potențialul de a concura cu cele mai bune echipe din țară la turneul final. Felicitări echipei LPS Suceava și antrenorului lor, prof. Ciubotariu Florin, pentru efortul lor și pentru reușita lor remarcabilă în această competiție! Sperăm să vedem o performanță la fel de impresionantă și la turneul final.

Total
0
Shares
Related Posts