Locul II pentru fălticeneanul Vlad Dascălu în cadrul etapei a VII-a a Cupei Mondiale de ciclism

Vlad Dascălu a reușit o performanță importantă în cadrul celei de a șaptea etape a Cupei Mondiale de cilcism care se desfășoară în USA. 

Fălticeneanul Vlad Dascălu s-a clasat pe locul al doilea la proba XC short track – Elite Masculin după o cursă dificilă. Raportul cursei pentru Vlad Dascălu a fost următorul:

✅ traseul 🔁1.1km, ↗️27m se prezintă foarte alunecos, după câteva zile de ploaie și ceață, potrivit 🚴🏻‍♂️full-suspension
✅ Vlad Dascălu preia conducerea încă din primul tur, urmat de Nino Schurter. Vlad se simte foarte bine, este foarte puternic și reușește un mic gap față de urmăritori.
✅ În turul 2/7 Nino stă în roata lui Vlad, urmat de Luca Schwarzbauer
✅ La intrarea în turul 3/7, Vlad luptă pentru a-și păstra poziția, reușind pe finalul turului să rămână în plutonul conducător 🚴🏻‍♂️
✅ Poziția a 6-a pentru Vlad în turul 4/7, viteza de pedalare este foarte mare și ritmul impus de rideri modifică masiv locurile în clasament ale favoriților. O căzătură foarte urâtă pe pod pentru Nino Schurter îl scoate din cursă.
✅ Top 10 pentru Vlad la intrarea în turul 5/7. Valero alunecă pe iarba udă, ieșind din decor. Vlad revine pe poziția a 2-a pe cățărare, în urmărirea lui Sebastian Fini Carstensen.
✅ Prima poziție pentru Vlad în turul 6/7, comentatorii 💻RedBullTV , Rob și Bart se întreabă dacă va fi prima victorie a lui Vlad astăzi. Va fi important să vedem dacă va reuși să susțină ritmul impus, accelerând continuu.
✅ În turul final intră primii Vlad, Luca Braidot și Maxime Marotte. Vlad impune iar un mic ecart, mai are o cățărare importantă, dar reușește să-și mențină poziția. Este urmat de Blevins, la sprintul final.
✅ Christopher Blevins câștigă sprintul și cursa în timp ce Vlad își asigură locul 2, la 2 secunde de câștigător🔥🔥🔥!!
Top 5️⃣
🥇 Christopher Blevins
🥈 Vlad Dascalu
🥉 Luca Braidot
4️⃣ Sebastian Fini Carstensen
5️⃣ Titouan Carod
Total
0
Shares
Related Posts