Liviu Bursuc, realizări peste așteptări la campionatele mondiale de înot Masters din Coreea de Sud

Campionatul Mondial de înot Masters a avut loc în Coreea de Sud în localitatea Gwangju, în perioada 10-18 august.

Suceveanul Liviu Bursuc a obținut câteva rezultate deosebite la Campionatul Mondial de înot, iar în prima zi la prima probă cea de 100 metri liber, deși nu a reușit să facă timpii pe care și-a propus a obținut locul 40 mondial. În cea de-a doua zi a participat la două probe și anume 200 liber și 50 fluture unde a reușit să-și facă două Personal Best-uri, unde la 50 fluture a reușit să-și câștige seria, obținând locul 18 la 200 liber și locul 39 la 50 fluture în următoarea zi a avut 200 mixt, unde a reușit să facă alt personal best și să termine pe locul 15. În ultima zi a avut 400 liber unde a reușit încă un Personal Best terminând pe locul 15.

”A fost un concurs greu, cu momente frumoase și realizări peste așteptări, cu participanți din toată lumea, România a fost reprezentata de București, Brașov Reșița, Baia Mare Cluj, și doi suceveni stabiliți în Cluj. Eu sunt foarte mulțumit de ce am realizat la acest campionat mondial, cu 4 Personal Best-uri la 400 m, 200 m liber, 200 m mixt și 50 m fluture, și mai puțin satisfăcut la proba de 100 m liber unde nu am reușit să scot un timp pe care mi l-am propus, dar asta este. Mergem înainte!”, a declarat sportivul sucevean, Liviu Bursuc. 
Liviu a anunțat că în două-trei zile va relua antrenamentele și se va pregăti pentru europenele din Budapesta de anul viitor.
”Asta mă motivează și mai tare urmând ca după 2-3 zile de pauză să reiau antrenamentele și să muncesc mai mult, pentru că la anul vreau să merg la europenele din Budapesta, Ungaria și peste 2 ani să merg la mondialele din Japonia, asta pe lângă naționalele și internaționale ce au loc în timpul anului până atunci.”, a mai precizat Liviu Bursuc. 
Nicule Bogdan un sucevean stabilit în Cluj a avut următoarele realizări în cadrul campionatului mondial de înot: 
– locul 15 la 200m bras
– locul 17 la 100m bras
– locul 20 la 50m bras
– locul 22 la 200m mixt
– locul 23 la 200m liber
Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts