Sponsori Sponsori

Liviu Bursuc, medaliat în cadrul Cupei Black Sea desfășurată la Varna, în Bulgaria

La începutul acestei săptămâni a avut loc Cupa Black Sea, competiție care s-a desfășurat în orașul Varna din Bulgaria. 

Unul dintre cei mai buni înotători suceveni, Liviu Bursuc, a reușit să obțină câteva clasări foarte bune având în vedere că au fost peste 200 de participanți înscriși la această competiție. Liviu a participat la 6 probe, 50 m fluture unde a obținut locul al patrulea fiind la câteva sutimi de locul trei, la 100 m fluture a obținut locul 1, la 50 m crawl locul 4 fiind de asemenea la doar câteva sutimi de podium, la 100 m crawl locul 2, la 400 m crawl locul 2, la 200 m mixt locul locul 2.

În urma experienței din cadrul concursului desfășurat în Bulgaria, tânărul originar din Moldovița s-a declarat parțial mulțumit de rezultate mai ales că perioada de pandemie i-a afectat într-o oarecare măsură pregătirea, unii sportivi pe care i-a avut ca adversari au avut oportunitatea să se pregătească și în pauza forțată pe care a luat-o la un moment dat toate sporturile.

Liviu Bursuc: ”Mi-au lipsit foarte mult aceste competiții”

”Abia am așteptat să particip la acest concurs, după o pauză de 5-6 luni de zile doar cu antrenament în lacul Tarnița din Cluj și puțin în bazin de 25 m unde lucrez. Nu a fost ușor deloc, deși am reușit să-mi scot timpi aproximativ buni față de cei dinainte de pandemie. Pe 10 octombrie mai avem concurs în Luxemburg și abia aștept să merg. În rest, sunt parțial mulțumit de reușite, un regret este că a fost pauza asta prea mare. Și am avut parte de mai puțină pregătire pe când alte țări nu au întrerupt deloc activitățile sportive.”, a declarat Liviu Bursuc. 

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts