Liga a IV-a | Siretul Dolhasca și-a stabilit un al doilea amical în această iarnă

Liderul Ligii a IV-a Interconti, Siretul Dolhasca va disputa al doilea joc de pregătire din această iarnă, duminică, 2 februarie în compania formației LPS Suceava. 

Echipa antrenată de Constantin Ferariu se gândește serios la promovarea în Liga a III-a la finalul acestui sezon. Siretul Dolhasca a început pregătirea de iarnă încă de săptămâna trecută când au disputat un prim joc de pregătire în compania formației de Liga a III-a, Ceahlăul Piatra Neamț. Dacă atunci Ferariu nu s-a putut baza pe aportul a mai multor jucători și a fost nevoit să improvizeze o formație de ultim moment, acesta speră că pentru jocul de duminică cu LPS Suceava să aibă la dispoziție mare parte din lot.

Totodată, formația din Dolhasca a anunțat și transferul a doi jucători pe care îi vom putea vedea la treabă în amicalul din acest weekend. Adrian Caragea și Cezar Tofan sunt noutățile cu care Dolhasca vrea să-și îndeplinească obiectivul la finalul sezonului.

Clasamentul Ligii a IV-a Interconti: 

Campionatul Ligii a IV-a se va relua pe data de 8 martie după decizia Comitetului Executiv al AJF Suceava și se va încheia pe data de 31 mai 2020.

Siretul Dolhasca va disputa primul joc oficial din acest an pe teren propriu în compania formației ACS Recolta Fîntînele.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Moroz

Total
0
Shares
Related Posts