Liga a IV-a?! Cam puțin pentru orașul Salcea

După promovarea echipei Juniorul Salcea în Liga a IV-a, oficialii clubului își propun un nou obiectiv mai ales că oamenii din oraș vin lângă echipa de fotbal. 

Noul sezon al Ligii a IV-a se anunță unul extrem de disputat mai ales că o parte dintre echipele care vor face parte din tabloul noului campionat și-au anunțat deja obiectivele. Întotdeauna concurența aduce lucruri bune, dar și un fotbal de calitate. Același lucru se dorește și la Salcea, acolo unde după zece ani o reprezentantă a orașului revine în Liga a IV-a. Clubul care a fost înființat în 2021 a reușit performanța de a promova la finele sezonului trecut, iar acum pretențiile cresc și asta pentru că tot mai mulți oameni vin în sprijinul echipei.

Conducerea clubului anunță că lotul de jucători va fi în mare parte același, dar și cu câteva îmbunătățiri. Noutatea din acest sezon o reprezintă Paul Petrika Bosancu, fost jucător la Rapid CFR Suceava, FCM Bacău și FC Botoșani, acesta va ocupa funcția de antrenor prinicipal al grupării din Salcea.

De altfel, acest proiect ambițios va fi susținut în continuare de către mediul de afaceri din orașul Salcea printre care Marius Neagu (Neagu Team House), Marius Dascălu (Dasmar Termo) și Sergiu Neagu (Ser Serramenti) care își doresc o schimbare și pe plan sportiv în comunitate.

Mai mult decât atât, echipa se va bucura și de un sprijin important din partea primăriei orașului care împreună cu sponsorii menționați mai sus își propun construirea unei baze sportive pe terenul pe care cele două formații ale orașului Salcea își dispută jocurile, motiv pentru care conducerea clubului a cerut Liceului cu Program  Sportiv din Suceava să le închirieze terenul pentru următorul sezon.

Clubul Sportiv Juniorul Salcea are în plan ca în următorii doi ani să joace la nivel profesionist și anume Liga a III-a, motiv pentru care începând de sezonul acesta va avea și echipă de juniori la categoriile U11, U12, U13, U14 și U15.

Campionatul Ligii a IV-a ar urma să înceapă la sfârșitul lunii august conform hotărârii Asociației Județene de Fotbal din cadrul Adunării Generale.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Fotograful Sportiv

Total
0
Shares
Related Posts