Liga a III-a Seria I | Egal pentru Bucovina Rădăuți, victorie pentru Șomuz Fălticeni

Rădăuțenii continuă parcursul fără înfrângere în play-off, în timp ce fălticenenii obțin primele puncte în play-out-ul Seriei I a Ligii a III-a. 

În cadrul play-off-ului Ligii a III-a, Bucovina Rădăuți și-a continuat parcursul impresionant, rămânând neînvinsă și după etapa a IV-a, deși a înregistrat o remiză fără goluri pe terenul celor de la FC Bacău. Pe de altă parte, în play-out, Şomuz Fălticeni a obținut o victorie importantă împotriva formației Aerostar Bacău.

Bucovina Rădăuți – continuă seria de rezultate pozitive

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu a reușit să obțină un punct important în meciul împotriva FC Bacău, remizând fără goluri. Chiar dacă a jucat cu un om mai puțin în ultimele minute ale partidei, după eliminarea lui Robert Ciobanu, Bucovina a reușit să-și păstreze poziția neînvinsă în play-off.

Cu toate că gazdele au avut cea mai mare ocazie a meciului, trimițând mingea în bară în minutul 82 prin fostul jucător al fălticenenilor Gabriel Cîrstean, echipa din Rădăuți a reușit să-și păstreze poarta intactă și să obțină un rezultat satisfăcător.

Clasament play-off Liga a III-a Seria: 

Loc Echipa M V E I Gol +/- Pct
1. CSM Bucovina Rădăuţi 4 1 3 0 3-2 1 38
2. CSM Bacău 4 0 3 1 1-3 -2 34
3. CS Ştiinţa Miroslava 4 0 4 0 3-3 0 32
4. ACS FC Bacău 4 1 2 1 2-1 1 29

În runda următoare, Bucovina Rădăuți va evolua pe teren propriu în fața formației CSM Bacău.

Şomuz Fălticeni – victorie într-un meci tensionat

În cadrul play-out-ului Ligii a III-a, Şomuz Fălticeni a reușit să obțină o victorie importantă împotriva formației Aerostar Bacău. Chiar dacă oaspeții au condus la pauză, echipa antrenată de Daniel Stoica a revenit în partea a doua a meciului, asigurându-și victoria prin golurile marcate de Oblesniuc și Plămadă.

Clasament play-out Liga a III-a Seria: 

Loc Echipa M V E I Gol +/- Pct
1. CSM Vaslui 3 2 1 0 10-1 9 28
2. ACS Şomuz Fălticeni 2 1 1 0 3-2 1 24
3. CS Aerostar Bacău 3 1 0 2 3-4 -1 18
4. AS FC Rapid Brodoc 2 0 0 2 0-9 -9 14

În runda următoare, Șomuz Fălticeni va evolua în deplasare pe stadionul Municipal din Vaslui pentru meciul cu Rapid Brodoc.

 

Sursa foto: FC Bacău

Total
0
Shares
Related Posts