Larix Dornișoara își consolidează poziția de lider al Seriei a II-a din Liga a V-a

Juniorul Fălticeni rămâne singura echipă care mai poate pune probleme liderului autoritar al acestui sezon, Larix Dornișoara. 

27 de goluri s-au marcat și în cea de-a doua serie a Ligii a V-a. Larix Dornișoara este tot mai aproape de cucerirea titlului de campioană a seriei secunde, însă Juniorul Fălticeni nu renunță la luptă și speră să recupereze diferența de puncte până la finalul sezonului față de gruparea din Poiana Stampei.

Juniorul Fălticeni nu a avut milă de gruparea Avântul Frasin pe care a învins-o în deplasare cu scorul de 5-1 grație reușitelor semnate de Florin Bidan (3 goluri), Sebastian Mîrzan și Ionuț Aioanei.

Pas greșit pentru formația Stejarii Dragomirnei care a încheiat la egalitate, scor alb, partida cu Vânătorul Dorna Candrenilor. În urma acestui rezultat, șansele ca formația din Mitocu Dragomirnei să mai prindă prima poziție la finalul sezonului scad considerabil.

ACS Dream Team Ipotești câștigă la scor de tenis duelul cu ACS Valea Suhei, scor 6-0. Golurile echipei din Ipotești au fost înscrise de Claudiu David (2 goluri), Lucian Bujoreanu, Claudiu Gulei (2 goluri) și Andrei Marțolea.

Larix Dornișoara a arătat poftă de joc în partida cu echipa secundă a Șomuzului Fălticeni. Liderul Seriei I a făcut instrucție și s-a impus cu scorul de 9-2 spre deliciul fanilor veniți la acest joc. Golurile victoriei au fost înscrise de Luci Vasile (3 goluri), Radu Apostolache (2 goluri), Nicolae Rad (2 goluri), Marius Contofan și Cristian Frunză.

Bradul Vama obține cele trei puncte din duelul cu ACS Carpatic Suceava după un nemilos 4-0. Ionuț Fierar (3 goluri) și Constantin Bradu au înscris pentru victoria gazdelor.

Clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 11 31p
2 AS Juniorul Fălticeni 11 26p
3 ACS Stejarii Dragomirnei 11 21p
4 ACS Dream Team Ipotești 11 18p
5 ACS Bradul Vama 11 17p
6 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 11 13p
7 ACS Avântul Frasin 11 12p
8 ACS Șomuz II Fălticeni 11 10p
9 ACS Carpatic Suceava 11 7p
10 ACS Valea Suhei 11 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Alex Isopel

Total
0
Shares
Related Posts