Larix Dornișoara, Dream Team Ipotești și Juniorul Fălticeni au maximum de puncte după primele trei etape

Începutul de sezon este promițător și în Seria a II-a a Ligii a V-a acolo unde echipele arată o poftă imensă de gol. Larix Dornișoara și-a umilit adversarul, însă nici Dream Team Ipotești și nici Juniorul Fălticeni nu renunță la luptă. 

Vânătorul Dorna Candrenilor a cedat pe teren propriu în fața formației lui Eduard Lichtenstein, Juniorul Fălticeni, cu scorul de 2-4. Denis Covalciuc și Ionel Axinte au punctat pentru gazde, iar Ionuț Aioanei, Sebastian Mîrzan, Florin Bidan și Ovidiu Cristea au marcat golurile victoriei trupei fălticenene.

Stejarii Dragomirnei obțin primele puncte de la înființare și câștigă pe teren propriu la scor de tenis în fața grupării Valea Suhei, scor 6-1, iar printre marcatorii echipei din Mitocu Dragomirnei s-a numărat și goalkeeper-ul Andrei Pascal.

ACS Dream Team Ipotești continuă startul bun de sezon și obține încă trei puncte importante. Trupa lui Daniel Bălan a dispus cu scorul de 4-0 de Șomuz II Fălticeni grație reușitelor semnate de Ioan Barbă, Ciprian Hostiuc, Gheorghe Cibireac și Claudiu David.

Larix Dornișoara a oferit un nou recital pe stadionul din Poiana Stampei câștigând categoric în fața formației Carpatic Suceava cu scorul de 9-1. Cristian Frunză (trei goluri), Sergiu Costin, Iulian Iugan, Adrian Candrea, Radu Apostolache, Luci Vasile și Cristian Bugnar și-au trecut numele pe lista marcatorilor pentru echipa gazdă care ajunge la 32 de goluri înscrise și doar 2 primite în trei etape.

Bradul Vama și Avântul Frasin și-au împărțit punctele după ce au terminat la egalitate, scor 1-1. Pentru echipa antrenată de Iulian Palahniuc a înscris Iulian Ruscan.

Clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a după rezultatele înregistrate în runda cu numărul 3:

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 3 9p
2 ACS Dream Team 3 9p
3 AS Juniorul Fălticeni 3 9p
4 ACS Bradul Vama 3 7p
5 ACS Avântul Frasin 3 4p
6 ACS Stejarii Dragomirnei 3 3p
7 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 3 3p
8 ACS Șomuz Fălticeni II 3 0p
9 ACS Valea Suhei 3 0p
10 ACS Carpatic Suceava 3 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Alex Isopel 

 

Total
0
Shares
Related Posts