Sponsori Sponsori

Larix Dornișoara câștigă derby-ul cu Juniorul Fălticeni | Dream Team Ipotești, remiză la Vama

Larix Dornișoara conduce autoritar clasamentul Seriei a II-a a Ligii a V-a după cele șase etape. Juniorul Fălticeni și Dream Team Ipotești completează podiumul. 

În derby-ul etapei cu numărul 6, Juniorul Fălticeni și Larix Dornișoara, singurele echipe neînvinse înaintea acestei runde s-au întâlnit pe stadionul ”Constantin Jamaischi” din Fălticeni. Gruparea din Poiana Stampei s-a impus cu scorul de 3-0 grație reușitelor semnate de Nicolae Rad, Vasile Luci și Radu Apostolache.

Avântul Frasin a fost învinsă pe teren propriu de gruparea Stejarii Dragomirnei. Formația din Mitocu Dragomirnei s-a impus cu scorul de 3-1 grație reușitelor semnate de Ciprian Ieșan, Călin Capverde și Paul Ujeniuc. Golul de onoare al echipei antrenate de Iulian Palahniuc a fost înscris de Marius Nergheș.

Bradul Vama și Dream Team Ipotești au remizat, iar formația lui Daniel Bălan a ratat șansa de a o depăși pe Juniorul Fălticeni. Claudiu David a înscris golul echipei din Ipotești.

Carpatic Suceava și Vânătorul Dorna Candrenilor au dat-o la pace remizând scor 2-2. Gabriel Ungureanu și Denis Berari au înscris pentru gazde, în timp ce pentru oaspeți au punctat Denis Covalciuc și Adi Vicol.

În partida dintre Șomuz II Fălticeni și Valea Suhei s-au înscris cele mai multe goluri din această serie. Gazdele au dispus de formația oaspete cu scorul de 4-3.

Clasamentul Ligii a V-a Seria a II-a: 

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 6 18p
2 AS Juniorul Fălticeni 6 15p
3 ACS Dream Team Ipotești 6 14p
4 ACS Stejarii Dragomirnei 6 12p
5 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 6 8p
6 ACS Bradul Vama 6 8p
7 ACS Avântul Frasin 6 5p
8 ACS Șomuz II Fălticeni 6 4p
9 ACS Carpatic Suceava 6 1p
10 ACS Valea Suhei 6 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Juniorul Fălticeni

Total
0
Shares
Related Posts