Juventus Costișa a pierdut finala de la Cupa Stejarului după loviturile de departajare

Juventus Costișa și Stejarul Cajvana s-au întâlnit în finala competiției, iar după un joc spectaculos victoria a fost decisă după loviturile de departajare.

Juventus Costișa a participat la Cupa Stejarului, unde cele mai bune echipe din județ și-au dat întâlnire într-o atmosferă superbă. Cu jucători experimentați la mini-fotbal, fiecare grupare a încercat să obțină trofeul, dar și marele premiu. În grupe jucătorii lui Juventus au terminat pe locul secund după ce au suferit o singură înfrângere în compania Stejarului Cajvana.

Rezultate grupe:
  • Juventus Costișa 5-3 AutoZyp
  • Juventus Costișa 2-3 Stejarul
  • Juventus Costișa 6-1 Soloneț
  • Juventus Costișa 5-1 Belmont
În sferturi, Juventus Costișa a dat peste un alt adversar de mare calibru, Chelsea Vicov. După 3-3 în minutele regulamentare de joc, gruparea din Costișa a trecut cu 2-1 după penalty-uri. În semifinale, Juventus a rezolvat partida în timpul regulamentar al jocului și s-a impus cu 2-0 în fața formației Olly Gang. În finală, Stejarul Cajvana și-a adjudecat trofeul după 3-3 în timpul regulamentar și 2-1 după penalty-uri cu gruparea din Costișa.
De asemenea, pe lângă locul al doilea în cadrul competiției, Juventus Costișa a dat și cel mai bun portar al turneului, Timotei Rusu. Tânărul fotbalist a arătat că se descurcă la fel de bine și atunci când apără stâlpii porții, nu doar în atac.
Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts