Ionuț Plămadă, la final de drum cu Bucovina Rădăuți

Jucătorul – antrenor al Bucovinei Rădăuți din ultimele sezoane, Ionuț Plămadă, nu va mai continua la gruparea rădăuțeană din sezonul următor. 

Unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din județul Suceava, Ionuț Plămadă, a ajuns la final de poveste în tricoul Bucovinei Rădăuți după patru ani petrecuți în culorile alb-albastre. Pe lângă atribuțiile sale ca și jucător, Ionuț Plămadă a ocupat pentru o bună perioadă și funcția de antrenor al Rădăuțiului cu care a reușit un parcurs foarte bun în eșalonul al treilea al fotbalului românesc. Anunțul despărțirii de gruparea rădăuțeană a fost făcută chiar de Plămadă pe pagina sa de facebook.

”Patru ani, după acest timp a venit momentul ca povestea mea la Bucovina sa se termine. Patru ani frumoși (cu bune, cu rele, dar și cu un gust amar care într-o zi poate o să fie detaliat), patru ani în care am trecut prin toate stările posibile, dar cel mai important au fost patru ani plini de lecții importante. Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături și ne-au sprijinit (nu aș vrea să fac o enumerare că nu aș vrea să omit pe cineva), mulțumesc tuturor adversarilor pe care i-am întâlnit și sper că ne-am făcut respectați, mulțumesc suporterilor (Vultanilor) care ne-ați sprijinit necondiționat și sper că v-am oferit momente frumoase. Mă bucur că în acest timp am reușit să atragem oamenii la stadion (multi dintre ei au venit și în deplasări), dar cel mai important este că am reușit să atragem copilașii să vină din nou pe stadion. Mă bucur că în acești patru ani am reușit să ne atingem obiectivele trasate de fiecare dată și mă bucur că am avut ce oferi oamenilor. Nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc colegilor pentru tot ceea ce am realizat, dar cel mai important (pe lângă rezultate) este că mi-ați devenit prieteni! Atunci când se termină un capitol, întoarcem pagina și începem altul cu capul sus și drepți.”, a transmis Ionuț Plămadă.

În cariera sa de fotbalist, Ionuț Plămadă a evoluat la formațiile: Rapid CFR Suceava, FC Botoșani, Sepsi OSK, Farul Constanța, Bucovina Rădăuți, Foresta Suceava, SSU Politehnica Timișoara.

Total
0
Shares
Related Posts