Iulian Ionesi: ”Cu un ochi plâng și cu altul râd”

Bucovina Rădăuți a intrat în vacanță odată cu înfângerea de la Însurăței în fața formației Dacia Unirea Brăila.

Iulian Ionesi a transmis un mesaj după ce Bucovina Rădăuți a fost la 45 de minute de un rezultat important în istoria echipei. Tehnicianul grupării rădăuțene și-a felicitat jucătorii pentru parcursul excelent din acest sezon de Liga a III-a și le-a mulțumit tuturor celor care au fost aproape de formația sa.

”Un moment greu de digerat. Cu un ochi plâng și cu altul râd. S-a creat ceva fantastic la Rădăuți în acest an. Cu un buget care nu i-ar face invidioși nici pe cei de la CSM Pașcani (fără niciun fel de ofensă față de ei). Cu un lot de jucători exclusiv localnici, cu un proiect pe care eu l-am fixat pe 2 ani, iată că în primul an s-a reușit acest parcurs. Aștept o întâlnire cu domnul primar și cu domnul Cornel Lucescu pentru a vedea ce se dorește în continuare. Îmi doresc și sunt dispus să continui doar în cazul în care se dorește sezonul viitor promovarea. Eram liniștit dacă pierdeam cu 6-0 la general, dar așa…e și mai dureros. Mulțumesc pentru sprijin moral și financiar tuturor, le cer scuze celor pe care i-am deranjat, iar celor implicați și celor care își doresc ca această echipă să meargă în Liga a II-a le mulțumesc anticipat (cu sau fără mine). Doamne Ajută! Hai , Bucovina!”

Pentru Bucovina, clasarea pe locul 1 la finalul sezonului regular a fost cel mai imprtant succes al grupării rădăuțene în ultimele sezoane.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
1
Shares
1 comment
  1. Bucovina Radauti + Foresta Suceava + Somuz Falticeni = O echipa puternica pentru Judet si pentru Sportul Sucevean!!!!! Plus ca vine si Liteni cu echipa.. vom avea 4 echipe in serie si IAR nu va promova NICI UNA!!! Domnilor, faceti o echipa puternica cu tineri Bucovineni!!!! Platim, cu tot respectul pentru ei si pentru ca au luptat sub culorile clubului, toti jucatorii starini cu mese, cazari samd samd, in loc sa luam ce e bun din 4 echipe sa facem una tare si sa readucem lumea la stadion si Judetul Suceava pe prima scena a fotbalului!!!! Nu credeti ca ar fi mai intelept!?!? Si inca ceva.. sa punem la conducere niste oameni capabili, ca s-au tot perindat pe acolo numai si numai amatori!!!! Forza BUCOVINA!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts