Iulian Ionesi: ”Cu un ochi plâng și cu altul râd”

Bucovina Rădăuți a intrat în vacanță odată cu înfângerea de la Însurăței în fața formației Dacia Unirea Brăila.

Iulian Ionesi a transmis un mesaj după ce Bucovina Rădăuți a fost la 45 de minute de un rezultat important în istoria echipei. Tehnicianul grupării rădăuțene și-a felicitat jucătorii pentru parcursul excelent din acest sezon de Liga a III-a și le-a mulțumit tuturor celor care au fost aproape de formația sa.

”Un moment greu de digerat. Cu un ochi plâng și cu altul râd. S-a creat ceva fantastic la Rădăuți în acest an. Cu un buget care nu i-ar face invidioși nici pe cei de la CSM Pașcani (fără niciun fel de ofensă față de ei). Cu un lot de jucători exclusiv localnici, cu un proiect pe care eu l-am fixat pe 2 ani, iată că în primul an s-a reușit acest parcurs. Aștept o întâlnire cu domnul primar și cu domnul Cornel Lucescu pentru a vedea ce se dorește în continuare. Îmi doresc și sunt dispus să continui doar în cazul în care se dorește sezonul viitor promovarea. Eram liniștit dacă pierdeam cu 6-0 la general, dar așa…e și mai dureros. Mulțumesc pentru sprijin moral și financiar tuturor, le cer scuze celor pe care i-am deranjat, iar celor implicați și celor care își doresc ca această echipă să meargă în Liga a II-a le mulțumesc anticipat (cu sau fără mine). Doamne Ajută! Hai , Bucovina!”

Pentru Bucovina, clasarea pe locul 1 la finalul sezonului regular a fost cel mai imprtant succes al grupării rădăuțene în ultimele sezoane.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts