Juventus Costișa a cucerit Adriatica Football Cup din Italia

Turneul de mini-fotbal a debutat în Italia, iar Juventus Costișa și-a făcut simțită prezența într-un mod spectaculos. Gruparea din România a triumfat la Adriatica Football Cup, după ce a obținut două victorii impresionante încă din prima zi și și-a asigurat astfel accederea în fazele eliminatorii ale competiției. În primul meci, echipa care a reprezentat România a învins cu un scor categoric de 6-1 pe Cral Barilla. A doua partidă s-a încheiat cu un scor și mai impresionant, 12-2 în favoarea lui Juventus Costișa în fața echipei AS Willi Nili (To).

”Vreau să le mulțumesc băieților care au spus prezent la acest turneu. Le mulțumesc din inimă și fraților Borboros pentru acest efort depus, astfel încât toți băieții să ajungă la această competiție”, a transmis Vasile Grigoraș, unul dintre fotbaliștii care nu au putut fi prezenți la această competiție.

Cu aceste victorii în faza grupelor, Juventus Costișa a avansat în sferturile de finală, unde a întâlnit echipa San Martino Genova. Demonstrând o performanță extraordinară, echipa sucevenilor a obținut o victorie covârșitoare, cu un scor final de 8-2. Această performanță a asigurat locul echipei în semifinale, unde avea să se confrunte cu Tiki-Taka.

Semifinala a fost o nouă demonstrație de forță și talent din partea lui Juventus Costișa. Formația din România a dominat jocul și a învins cu un scor zdrobitor de 8-1 pe Tiki-taka, asigurându-și astfel un loc în finala competiției.

În finala Adriatica Football Cup, Juventus Costișa a întâlnit echipa Ospendale Genova. Partida a fost una intensă și plină de tensiune, însă jucătorii și-au păstrat concentrarea și determinarea. La finalul meciului, Juventus Costișa a ieșit învingătoare, înregistrând un scor de 3-1 și aducând acasă trofeul mult dorit. De altfel, Timotei Rusu a reușit o performanță deosebite fiind declarat jucătorul turneului din Italia.

Total
0
Shares
Related Posts