Juniorul Salcea preia șefia clasamentului în Liga a IV-a

Salcea a câștigat duelul ”juniorilor” cu Suceava, iar la Iacobeni și Poieni Solca a plouat cu goluri. La Câmpulung Moldovenesc s-a marcat unul dintre cele mai spectaculoase goluri ale rundei în Liga a IV-a. 

Juniorul Salcea urcă pe poziția de lider în clasamentul Ligii a IV-a după victoria în fața Juniorului din Suceava. Echipa pregătită de Paul Bosancu a dispus de echipa suceveană cu scorul de 2-0 grație reușitelor semnate de Florin Antonesei și Emanuel Moloce. Ambele goluri au fost înscrise în repriza secundă. Gruparea din Salcea adună 13 puncte după primele 5 etape din acest sezon.

Minerul Iacobeni și Moldova Drăgușeni au oferit pe departe cel mai spectaculos joc al rundei. În duelul de la Iacobeni, spectatorii prezenți au putut vedea o ploaie de goluri. Oaspeții s-au impus cu scorul de 5-4 la finalul unui joc spectaculos cu întoarceri de scor. Marius Baicu, Mihai Prodan, Constantin Pața și Iulian Țîmpău au marcat pentru gruparea din Iacobeni în timp ce pentru gruparea din Drăgușeni au înscris Ionuț Niță, Alin Scutariu, Octavian Dascălu, Ioan Nechitoaia și Silviu Atodirese.

Spectacol a fost și la Câmpulung Moldovenesc acolo unde ASA Rarău a cedat în fața Bucovinei Dărmănești cu scorul de 3-0. Pentru oaspeți au înscris George Parasca, Edi Baicu și Sebastian Liuță. Trei puncte importante pentru gruparea antrenată de Vali Tăuteanu care bifează de altfel primele puncte din acest sezon. Reușita lui George Parasca este pe departe una dintre cele mai frumoase ale etapei a V-a în Liga a IV-a.

Progresul Frătăuții Vechi câștigă trei puncte importante în partida cu Recolta Fântânele. Gazdele au dispus cu scorul de 2-1 și urcă pe locul al 7-lea în clasament.

Șomuzul Preutești și Forestierul Frumosu au remizat scor 1-1, iar Viitorul Liteni a câștigat la masa verde partida cu Bucovina II Rădăuți. Șoimii Gura Humorului a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a:

# Echipa M P
1 ACS Juniorul Salcea 5 13p
2 Șoimii Gura Humorului 4 12p
3 CSO Viitorul Liteni 5 10p
4 Șomuzul Preutești 5 10p
5 CS Bradul Putna 5 10p
6 Forestierul Frumosu 5 10p
7 Progresul Frătăuții Vechi 5 7p
8 ACS Juniorul Suceava 4 6p
9 AS Minerul Iacobeni 5 6p
10 ACS Moldova Drăgușeni 5 6p
11 Sporting Poieni Solca 4 6p
12 AS Bucovina Dărmănești 5 3p
13 Recolta Fântânele 4 1p
14 AS Amatorii Rarău 4 0p
15 CSM Bucovina II Rădăuţi 5 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts