Sponsori Sponsori

Larix Dornișoara, Juniorul Fălticeni și Stejarii Dragomirnei luptă pentru primul loc în Seria a II-a a Ligii a V-a

La finalul turului, Larix Dornișoara a bifat opt victorii și un rezultat de egalitate care o poziționează pe fotoliul de lider în această iarnă cu 25 de puncte. Juniorul Fălticeni și Stejarii Dragomirnei nu renunță. 

Larix Dornișoara ocupanta primei poziții în Seria a II-a a Ligii a V-a se poate lăuda cu un bilanț pozitiv la finalul turului. Gruparea din Poiana Stampei conduce în clasament cu 25 de puncte din 27 posibile având opt victorii și un rezultat de egalitate, dar și un golaveraj incredibil 54 de goluri marcate și doar 5 primite. Susținută de administrația locală, echipa din Poiana Stampei speră într-o promovare la finalul sezonului, iar condițiile de care se bucură sportivii din zonă sunt cu mult peste nivelul nu a Ligii a V-a, ci chiar peste nivelul Ligii a III-a. Singurul rezultat de egalitate a fost înregistrat în compania formației Stejarii Dragomirnei în etapa a VIII-a, scor 1-1.

Juniorul Fălticeni ocupă poziția secundă în clasament cu 22 de puncte având un bilanț de șapte victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere. Fălticenenii, susținuți de municipalitate, dar și de câțiva sponsori importanți din oraș, își pun mari speranțe într-o promovare în eșalonul al patrulea. Rezultatul de egalitate a fost înregistrat în runda cu numărul 8, atunci când trupa lui Eduard Lichetenstein a remizat pe terenul din Ipotești cu Dream Team, scor 1-1. În timp ce singura înfrângere a formației din Fălticeni a fost înregistrată în etapa a VI-a cu liderul Larix Dornișoara, scor 0-3.

Stejarii Dragomirnei au avut un start de campionat mai greu, însă formația din Mitocu Dragomirnei și-a revenit pe parcurs. Gruparea este susținută de administrația locală a comunei, iar edilul Radu Reziuc a fost prezent la majoritatea jocurilor pe care formația care reprezintă comuna le-a disputat la nivelul Ligii a V-a. Fotbaliștii din Mitocu Dragomirnei au un bilanț de șase victorii, un egal și două înfrângeri, dar și un golaveraj de 28-11, având de altfel al doilea cel mai bun atac din serie. În prima rundă, ”stejarii” au fost învinși, pe teren propriu, de Juniorul Fălticeni, scor 2-3, iar cea de-a doua înfrângere a venit în următoarea etapă la Dorna Candrenilor, acolo unde Vânătorul a trecut la limită, 2-1 de gruparea din Mitocu Dragomirnei. Rezultatul de egalitate a venit în compania liderului Seriei I, Larix Dornișoara, scor 1-1, în etapa cu numărul 8.

Dream Team Ipotești ocupă poziția cu numărul 4 în clasamentul Seriei a II-a cu 15 puncte, Bradul Vama se află pe locul al 5-lea cu 14 puncte, iar Avântul Frasin pe 6 cu 12 puncte.

Clasament Seria a II-a Liga a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 9 25p
2 AS Juniorul Fălticeni 9 22p
3 ACS Stejarii Dragomirnei 9 19p
4 ACS Dream Team 9 15p
5 ACS Bradul Vama 9 14p
6 ACS Avântul Frasin 9 12p
7 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 9 9p
8 ACS Șomuz II Fălticeni 9 7p
9 ACS Carpatic Suceava 9 4p
10 ACS Valea Suhei 9 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Stejarii Dragomirnei

Total
0
Shares
Related Posts