Jucătorii Forestei Suceava reacționează la adresa primarului Ion Lungu: ”Ne-a mințit”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, nu a mai virat toți banii în conturile clubului Foresta Suceava, iar sărbătorile i-au găsit pe fotbaliști fără ultimele salarii. 

Nu există final de an fără nemulțumiri la clubul sucevean, acolo unde jucătorii și staff-ul clubului au petrecut Crăciunul fără bani. Mai exista totuși o speranță și anume că pe 27 decembrie primăria orașului va vira restul de bani în conturile echipei, lucru care nu s-a întâmplat și care cu siguranță nu are cum să se mai întâmple de acum încolo. Nemulțumiți, jucătorii au decis să transmită prin intermediul redacției noastre nemulțumirile vis a vis de promisiunile pe care edilul Ion Lungu le-ar fi făcut pe data de 15 decembrie.

Jucătorii Forestei Suceava: ”Ion Lungu ne-a mințit!”

 ”Am avut promisiunea că dacă vom termina pe primul loc la sfârșitul acestui an vom primi toți banii. Noi ne-am ținut de cuvânt, însă domnul primar ne-a dus de nas și ne-a mințit la întâlnirea pe care noi, o parte dintre jucători și stafful tehnic am avut-o cu dumnealui la sfârșitul lunii noiembrie. La acea vreme spunea că nu sunt actele gata, însă ulterior conducerea clubului s-a prezentat cu tot ce era necesar și chiar și așa dumnealui a bătut din ureche. Probabil că domnia sa nu știe cum e să faci sărbătorile fără bani, cum să te împrumuți de la prieteni, de la familie doar ca să ai acolo de cheltuială. Mai aveam de primit câteva salarii și prime. Ne-a chemat el înainte de meciul cu Rădăuți și ne-a transmis ca să intrăm să jucăm și se rezolvă cu restanțele pentru că își dorește să promovăm, dar cum să promovăm când la reunire o să fim iar cu restanțe de 2 luni și jumătate?!”, au transmis jucătorii Forestei Suceava.

Din cea de-a doua tranșă de 1.650.000 de lei, primăria municipiului Suceava a virat în conturile echipei sucevene numai 500.000 de lei.

Total
0
Shares
Related Posts