Sponsori Sponsori

Joc decisiv pentru Șomuz Fălticeni în fața nou-promovatei Bradu Borca

Jucătorii formației Șomuz Fălticeni vor să spargă gheața în prima rundă a returului Ligii a III-a după o serie de rezultate negative. 

Joc decisiv atât pentru jucătorii formației fălticenene care a dezamăgit în ultimele jocuri din campionat, iar conducerea clubului speră ca unii jucători să-și spele păcatele în această rundă. Cert este că clubul va efectua câteva schimbări în această pauză de iarnă și cel mai probabil de anul viitor vom vedea o campanie de transferuri destul de serioasă. Cei mai dezamăgiți de jocul echipei sunt Daniel Stoica, tehnicianul grupării fălticenen, dar și Iulian Darabă, directorul sporitv al clubului, care au anunțat că nu înțeleg această cădere de formă în condițiile în care echipa reușise rezultate pozitive în fața formațiilor din prima jumătate a clasamentului.

Daniel Stoica: ”Jocul va fi unul greu și decisiv”

”Sunt puține cuvinte de spus, însă sunt încrezător în echipă, chiar dacă rezultatele nu au fost cele mai bune . Lipsa unor jucători și-a pus amprenta asupra jocului și a rezultatelor, dar odata cu ultima etapă din acest an cred că vom putea să analizăm mai bine și să luăm deciziile corecte. Jocul va fi unul greu și decisiv care ne va da speranțe pentru viitor sau ne va opri definitiv din lupta ocupării unui loc pentru baraj.”, a precizat Daniel Stoica, tehnicianul Șomuzului. 

Conducerea clubului ia în serios desfacerea contractelor mai multor jucător în cazul în care evoluția din ultima rundă din acest an va fi de asemenea sub așteptări.

Iulian Darabă: ”Sunt fotbaliști care vor părăsi echipa în pauza de iarnă” 

”Nu am prea multe explicații despre căderea înregistrată de echipă în partea a doua a turului. Cert este că starea de spirit nu mai este aceeași după ultimele eșecuri. De neînțeles este faptul că am bătut Foresta și am remizat la Miroslava și Rădăuți, cu echipe de pe podium, și am cedat în fața unor formații mult mai slab cotate. Oricum, toți jucătorii au primit șansa să joace și să demonstreze că merită să facă parte din echipa noastră. Vom face o analiză amănunțită după încheierea sezonului de toamnă și vom trage linie. Ce pot să vă spun este faptul că sunt fotbaliști care vor părăsi echipa în pauza de iarnă, și dintre străini, și dintre români. Multumesc Primăriei Municipiului Falticeni reprezentata prin domnul primar CăTăLIN Coman, partenerilor noștri: RAITAR, ROMFOUR, CEZTRANS COMPANY, MOBILA MIT-MOB FALTICENI, TRIONEC, ALMA CLINIC, SANIMET, LA NARCIS pentru tot sprijinul acordat în acest tur de campionat.”, a menționat Iulian Darabă, managerul clubului Șomuz Fălticeni. 

Clasamentul Seriei I a Ligii a III-a: 

După această rundă, Liga a III-a ar urma să intre într-o pauză până pe data de 13 martie 2021.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Alexandru Săvescu

Total
0
Shares
Related Posts