fbpx

Iulian Ionesi: ”Vom construi o echipă la fel de bună sau chiar mai bună la Rădăuți”

Prezenți în cadrul unei emisiuni online pe SportSV.ro, antrenorii echipei Iulian Ionesi și Cristi Butnariu au vorbit despre viitorul echipei CSM Bucovina Rădăuți. 

CSM Bucovina Rădăuți se află la un nou început de drum cu o echipă schimbată aproape în totalitate de la staff până la jucători. În ciuda plecărilor din ultima perioadă, dar și a celor care urmează să plece de la echipă, Iulian Ionesi dă asigurări suporterilor că atât la nivelul conducerii cât și la nivelul staff-ului se caută cele mai bune soluții pentru viitorul sezon al Ligii a III-a în care obiectivul echipei va rămâne în continuare clasare între primele cinci echipe. Totodată, tânărul tehnican al echipei nu a negat faptul că gruparea rădăuțeană se va mai despărți și de alți jucători importanți, majoritatea având oferte importante, dar a afirmat că clubul se află în tratative cu mai mulți jucători, printre care și câteva nume importante.

Ionesi, a precizat că în perioada următoare își va contura un lot cu care va ataca sezonul 2020-2021 al Ligii a III-a, sezon în care va da mai mult credit pe serviciile jucătorilor tineri, bazându-se mai mult pe jucătorii loclanici.

”Vasile Mihăieș nu va mai face parte din viitorul proiect al echipei, Bogdan Melinte se va întoarce la FC Botoșani unde este dorit la prima echipă de Marius Croitoru și vor mai fi câteva plecări, dar momentan nu am finalizat discuțiile cu cluburile la care vor pleca. Cu siguranță vor fi 8-9 jucători care vor pleca de la Bucovina Rădăuți, însă din momentul în care am acceptat să fiu antrenorul echipei, am știut ce am de făcut și va fi multă muncă în ceea ce înseamnă reconstrucția echipei, dar îi asigur pe suporterii rădăuțeni că vom avea o echipă la fel de bună sau chiar mai bună decât am avut până acum.”, a declarat Iulian Ionesi, antrenorul principal al formației CSM Bucovina Rădăuți. 

Totodată, antrenorul – jucător al Bucovinei Rădăuți a ținut să-i mulțumească lui Marius Lup, antrenorul cu portarii la Rădăuți până în acest sezon pentru munca depusă și este convins că vor colabora în continuare pentru că Liceul cu Program Sportiv are câțiva jucători monitorizați de clubul de Liga a III-a.

”Am răspuns pozitiv propunerii lui Iulian de a deveni cel de al doilea antrenor secund al echipei și de a lucra totodată cu portarii având în vedere că sunt și rădăuțean și îmi doresc să facem performanță aici. Îmi cunosc destul de bine colegii și cred că această oportunitate nu a creat o responsabiltiate în plus și spun asta pentru că îmi doream tot timpul să pun umărul și să muncim mai mult. Sunt sigur că vom face o figură frumoasă.”, a precizat Cristi Butnariu, antrenorul secund al echipei rădăuțene. 

În final, cei doi antrenori au mulțumit primăriei Municipiului Rădăuți pentru sprijinul necondiționat pe care l-au oferit echipei în acest sezon.

Puteți urmări integral emisiunea accesând link-ul următor: 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Leave a Reply