Sponsori Sponsori

Iulian Ionesi este mulțumit de randamentul jucătorilor de la antrenamente

Aflați în perioada de pregătire, rădăuțenii se pregătesc conform cerințelor autorităților în grupuri de câte 10 jucători. 

Iulian Ionesi, tehnicianul principal al grupării rădăuțene se declară mulțumit de rezultatele elevilor săi de la antrenamente a căror progres se vede de la o zi la alta. Acesta așteaptă să se alăture echipei în următoarea perioadă un fundaș central și un mijlocaș central, oficialii rădăuțeni fiind în discuții și cu alți jucători cu care deocamdată există doar înțelegeri verbale. Tânărul antrenor speră că odată cu completarea lotului și definitivarea acestuia va putea lucra cu toți componenții, iar aceștia vor avea timp de omogenizare.

Iulian Ionesi: ”Așteptăm să ni se alăture un fundaș central și un mijlocaș central”

”Momentan ne pregătim cu respectarea protocoalelor și cam atât. Suntem în discuții cu unii jucători, dar până nu semnează nu putem anunța nimic. Ne pregătim în grupuri de 10. E destul de dificil pentru că nu avem toți jucătorii împreună la un antrenament, dar ne adaptăm. Suntem în perioada de acumulări fizice și încă putem adapta antrenamentele cerințelor. Suntem în grafic cu pregătirile, jucătorii progresează de la o zi la alta. Am cam 20 de jucători la antrenamente. O să mai vină cu siguranță doi jucători valoroși, un fundaș central și un mijlocaș central.”, a declarat Iulian Ionesi pentru SportSV.ro. 

În ceea ce privește testarea jucătorilor și a staff-ului, antrenorul rădăuțean consideră că deocamdată nu se impune acest lucru, însă întreaga echipă încearcă să respecte toate măsurile de siguranță împotriva Sars-Cov-2. Totodată, jucătorii au fost informați despre riscurile pe care le-ar putea întâmpina nu doar ei ci întreg colectivul.

”Au fost instruiți pe bază de tabel cu semnături, li s-au adus la cunoștință riscurile. Nu îi putem controla acasă sau în timpul liber însă antrenamentele fiind destul de dificile sunt convins că au nevoie de odihnă. Sunt un grup de băieți foarte serioși care se pregătesc foarte bine.”, a mai adăugat tehnicianul Bucovinei Rădăuți. 

Startul noului sezon al Ligii a III-a riscă să fie reprogramat în urma ”exploziei” de cazuri cu Covid-19 în cadrul mai multor echipe din fotbalul românesc.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts