Ion Candrea, locul 2 open la Cros 11,39km/300m la Iași în trail – Bârnova

Dorneanul Ion Candrea a obținut clasarea pe locul doi în cadrul crosului organizat în comuna Bârnova, județul Iași, duminică, 4 octombrie. 

I..AŞI în Trail este o competiţie de alergare în natură, ce se desfăşoară anual în Pădurea Bârnova-Repedea, la 10km sud de Municipiul Iaşi, cu start de la Club HAMAK. Ion Candrea, atletul legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, a obținut din nou o clasare foarte bună în competițiile open. Candrea a ocupat locul al doilea în cadrul Cros-ului pe distanța 11,39km/300m la Iași în trail-Bârnova, o cursă pe care a condus-o până la km 10, după care ușor-ușor sportivul dornean a cedat ușor terminând pe locul secund.

Ion Candrea: ”Am cedat pe final și nu am mai reușit să reintru în luptă pentru prima poziția”

”Am abordat această competiție nerefăcut după cele două antrenamente din această săptămână. Am plecat hotărât să-mi fac cursa, mi-am creat avans uitându-mă din când în spate fiind liber astfel am relaxat un pic, dar pe urcare în km 10 am fost ajuns cumva pe nepregătite, astfel pe ultimii 2 km m-am tinut foarte aproape de locul 1, dar picioarele mi s-au contractat foarte tare și chiar dacă la un moment dat eram la doar 10 metri, nu am mai avut forța necesară să reintru în luptă pentru prima poziție.”, a declarat Ion Candrea la finele competiției. 

Weekend-ul următor, Ion Candrea va participa și în cadrul Maratonului de alergare din București.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts