Întăriri pentru returul de campionat la Fălticeni

Schimbări în lot, dar și în conducere la Fălticeni pentru îndeplinirea obiectivului la finele sezonului 2020-2021 a Ligii a III-a. 

Șomuz Fălticeni se întărește în încercarea de a prinde din urmă plutonul fruntaș al ligii a 3-a. Doar pe locul 5 la sfârșitul turului, din partea formației antrenate de Daniel Stoica s-au anunțat întăriri atât pe plan managerial cât și noi achiziții care să întărească echipa pentru campionatul ce va reîncepe în luna martie.

Astfel începând din aceste zile noul președinte executiv al echipei va fi Alexandru Ursu, un om cu experiență fotbalistică deosebită.

„Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a face parte din acest club. Îmi doresc să ajut la îndeplinirea obiectivului propus și sunt bucuros că am găsit la Fălticeni oameni extraordinari și dornici de a face performață pe plan fotbalistic. Am avut o întâlnire și cu domnul primar Cătălin Coman, care m-a asigurat de tot sprijinul și susținerea în acest proiect. Țin să-i mulțumesc pe această cale pentru încredere acordată”, a declarat Alexandru Ursu, noua față executivă al clubului din Fălticeni.

Iulian Darabă, managerul clubului Șomuz Fălticeni este încrezător că schimbările de acum vor ajuta clubul să-și îndeplinească obiectivul propus la începutul sezonului.

”Odată cu semnarea contractului de președinte executiv, astăzi a semnat cu clubul nostru un jucător de naționalitate portugheză care va evolua pentru echipa noastră. Menționez că acest jucător a fost adus la Fălticeni de actualul președinte executiv, iar în următoarele două zile tot prin intermediul dumnealui vor mai sosi la Fălticeni și vor semna contract cu noi încă doi jucători străini.”, a precizat Iulian Darabă, managerul clubului fălticenean. 

Ca noutate, Șomuz a reușit și racolarea în tabăra sa a unui fotbalist ce a făcut parte din lotul U19 al celor de la Sporting Lisabona. Este vorba despre Cunha Camara Munir în vârstă de 20 de ani care nu va fi însă ultima achiziție a Fălticenenilor, Alexandru Ursu afirmând că urmează să se parafeze înțelegeri și cu alți doi jucători de naționalitate străină.

 

Articol scris de: Marian Silviu 

 

Total
0
Shares
Related Posts