Bucovina Rădăuți câștigă duelul cu nou-promovata Bradu Borca

Ionel Stoian și Cătălin Coroamă au fost marcatorii Bucovinei Rădăuți în victoria cu 2-0 în fața formației Bradu Borca. 

Rădăuțenii încheie prima parte a sezonului pe locul al treilea la egalitate de puncte cu prima și a doua clasată, Știința Miroslava, respectiv Foresta Suceava, însă ieșenii au un joc mai puțin disputat. Echipa pregătită de Iulian Ionesi, Dragoș Tătar, Cristi Butnariu și Marius Lup s-au impus cu scorul de 2-0 în fața nou-promovatei Bradu Borca. Revenit după suspendare, Ionel Stoian, golgheterul formației rădăuțene și-a făcut încă o dată treaba și a deschis scorul încă din minutul 13 al partidei, scor care s-a menținut pe tabelă până la pauză.

În repriza secundă, Cătălin Coroamă i-a liniștit pe rădăuțeni după ce a reușit să dubleze avantajul de pe tabelă stabilind totodată și scorul final. Trei puncte importante pentru rădăuțeni care au posibilitatea ca în prima rundă a returului, programată la finele săptămânii viitoare, să treacă cel puțin pe locul secund al Seriei I.

Antrenorul Iulian Ionesi a mizat pentru această partidă pe următorul prim-unsprezece: Butnariu – E. Ciobanu, Florescu, Coajă, Chirilescu, Antonesei, Dănilă, Plămadă (cpt), Vatamaniuc, Stoian, R. Ciobanu.

Rezultatele etapei a IX-a: 

sâmbătă, 7 noiembrie 2020, ora 14:00
Foresta Suceava – Dante Botoşani 4-0
Andrei Cerlincă (25, 37, 88 – penalty), Alexandru Marin (66)
Bucovina Rădăuţi – Bradu Borca 2-0
Ionel Stoian (13), Cătălin Coroamă (47)
Şomuz Fălticeni – Huşana Huşi 1-2
Vasile Padovei (82) / Sergiu Gârdea (38), Alexandru Izmană (80 – penalty)
miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 14:00
CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – Sporting Juniorul Vaslui
Ştiinţa Miroslava – CSM Paşcani

Clasamentul Ligii a III-a Seria I: 

Stadionul Municipal din Rădăuți găzduiește sâmbătă, 14 noiembrie, începând cu ora 14:00, jocul dintre Bucovina și Sporting Juniorul Vaslui.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts