Încep înscrierile pentru Cupa Sucevei

Cupa Sucevei se află la prima ediție și este programată să se desfășoare în perioada 15-16 august la Complexul Sportiv ”La baza” din Șcheia. 

Cupa Sucevei este destinată tuturor pasionaților de fotbal, neexistând limită de vârstă, competiția fiind pentru toată lumea. Totodată această competiție îi invită pe suceveni să facă mișcare și mai mult de atât să redescopere fotbalul practicat în curtea școlii. Competiția este programată să se desfășoare în perioada 15-16 august la Complexul Sportiv ”La baza” din Șcheia.

Regulametul este următorul:

 1. Se pot înscrie în competiție persoane de sex masculin fără limită de vârstă.
 2. Taxa de înscriere este de 150 lei/echipă participantă.
 3. Taxa de înscriere se achită la tragerea la sorți sau de comun acord cu organizatorul în altă zi. Nu se acceptă în ziua competiției!
 4. Vor fi formate echipe de 5+1 jucători (6 jucători în teren), și maxim 4 jucători de rezervă;
 5. În momentul tragerii la sorți, căpitanul sau delegatul echipei își asumă pe proprie răspundere ca toți componenții echipei care participă la joc sunt apți să desfăsoare activități sportive și că sunt conștienți de eventualele accidentări.
 6. Un jucător înscris la o echipă nu mai are dreptul de a participa la nici o altă echipă pe parcursul desfășurării competiției.
 7. Lotul declarat nu poate fi modificat dupa începerea primului meci al echipei.
 8. Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza participarea anumitor echipe sau jucători, pe baza unui motiv obiectiv care să justifice refuzul.
 9. Sistemul de joc va fi „Grupe” (2,3,4 sau mai multe grupe, în funcție de numărul de echipe formate).
 • Gesturile și comportamentele care nu sunt fair-play vor duce în cel mai rău caz la descalificarea echipei.
 1. Nu sunt permise altercații între jucători și/sau spectatori pe terenul de joc sau în afara terenului.
 2. Fiecare jucător este obligat să posede C.I care să dovedească identitatea.
 • Contestațiile sunt valabile 10 minute de la încheierea meciului și se comunică unui membru din STAFF care va analiza problema.
 • În cazul loviturilor de departajare, “portar” este declarat cel care a jucat pe postul respectiv până la fluierul final. În caz contrar, echipa adversă poate depune contestație.
 • Dacă o echipă prezintă un alt lot decât cel declarat și se face contestație, echipa respectivă este sancționată cu -3P sau pierde meciul la masa verde.

Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0753.039.134 (Alex), iar după confirmarea înscrierii căpitanul trebuie să trimită un SMS cu toti jucătorii participanți, având posibilitatea să modifice lotul până la începerea primului meci. Orice modificare este adusă la cunoștința organizatorului!

 

 

Total
0
Shares
Related Posts