Handbaliștii lui Bernicu și Dugan, campioni zonali

Echipa de handbal băieți de la LPS Suceava a obținut un mare succes, devenind campioană zonală și calificându-se astfel la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Competiția s-a desfășurat la Suceava și a reunit cele mai bune echipe din județele Suceava, Iași, Vaslui, Botoșani, Bacău și Neamț. Cu toate că nivelul de competiție a fost extrem de ridicat, tinerii handbaliști de la LPS Suceava au reușit să demonstreze că sunt cu adevărat valoroși.

Coordonați de profesorii Răzvan Bernicu și Dugan Iulian, tinerii sportivi au reușit să câștige toate meciurile din faza grupelor, învingând cu scorul de 44-11 echipa Liceului Carol I Bicaz și cu 40-14 pe cei de la LPS Botoșani. În finală, LPS Suceava s-a confruntat cu LPS Iași și a reușit să obțină o victorie categorică, cu scorul de 28-16.

Performanța obținută de echipa de handbal băieți de la LPS Suceava este cu atât mai notabilă cu cât acești tineri sportivi au reușit să se impună în fața unor adversari foarte puternici și bine pregătiți. Cu siguranță, participarea la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar reprezintă o mare oportunitate pentru acești tineri talentați să își demonstreze calitățile și să concureze la cel mai înalt nivel.

Total
0
Shares
Related Posts