Sponsori Sponsori

HAI LA MECI! Foresta Suceava – FC Brașov, mâine, ora 17:00

Numărătoarea inversă continuă în ceea ce privește viitorul Forestei. 

Mâine, începând cu ora 17:00, Foresta Suceava primește vizita formației FC Brașov într-un posibil ultim meci pe a doua scenă fotbalistică. Conducerea clubului a reușit să strângă o parte din banii pe care îi datorează FISC-ului, astfel Foresta pentru a-și continua activitatea fotbalistică trebuie să mai strângă în jur de 25.000 de euro din cei 75.000 de euro pe care trebuie să-i achite până vineri.

De acum, fiecare bilet pe care spectatorii îl cumpără mâine poate reprezenta un mic ajutor pentru clubul de pe Areni care riscă să dispară în mai puțin de un an de la înființare. Dacă nu se vor rezolva problemele acestea, iubitorii fotbalului nu vor mai avea parte de niciun meci, fie de Liga a II-a sau a III-a în care va fi implicat o echipă fanion al orașului.

Mai presus de rezultat sunt acești jucători care în ciuda problemelor cu care se confruntă clubul de câteva luni bune,  au jucat pentru spectatorii care au venit să-i susțină la meciuri. Suceava a fost în nenumărate rânduri lideră în Liga a II-a la audiența din tribune.

De-a lungul anilor am văzut venind la stadion bunici cu nepoți pe chipul cărora se vedeau bucuria de a vedea echipa orașului lor jucând la câțiva metri de ei.

Dacă și acest club dispare, vor mai trece mulți ani până când poate vom mai avea o echipă de eșalon secund. De ce să nu ne bucurăm de prezent și să încercăm să ajutăm clubul prin prezența noastră, noi cei care am trăit momente frumoase alături de această echipă.

Pe această cale, rugăm toate autoritățile locale, firmele care sunt găzduite de acest oraș cât și întreaga suflare suceveană să facă un efort pentru salvarea fotbalului. HAIDEȚI LA MECI! ÎMPREUNĂ SALVĂM FORESTA! 

Haideți să arătăm că avem cei mai tari suporteri din Liga a II-a.

Total
0
Shares
Related Posts