Sponsori Sponsori

Guvernul României dă o mână de ajutor echipelor sponsorizate de autoritățile locale

În ședința de Guvern de joi se va da o ordonanță guvernamentelă menită să deblocheze situația finanțărilor din sport. 

O veste bună pentru fotbalul românesc pare să vină din partea guvernului care împreună cu Federația Română de Fotbal pregătesc o ordonanță de urgență prin care vor să ajute sportul.

Potrivit informațiilor GSP.RO, va exista o prevedere potrivit căreia Consiliile Locale pot aloca până la 5% din bugetele locale pentru susținerea activităților sportive din zonă și a cluburilor sportive municipale.

După această decizie, cluburile sportive municipale, care sunt sufocate în multe orașe sau au mari probleme, vor fi ajutate. În acest moment, legislația este confuză și nu există o prevedere legală privind finanțările cluburilor sportive.

Dacă această ordonanță va fi adoptată vor fi rezolvate și problemele Forestei, astfel sunt șanse destul de mari ca problemele de care ne-am tot lovit an de an să nu mai fie prezente pe viitor.

Să sperăm că și municipalitatea va contribui cu mai mulți bani la bugetul echipei, asta doar dacă se vrea performanță în acest oraș.

Țin să menționez că ar fi trebuit să înceapă lucrările în acest an atât la nocturna de pe Areni, cât și la sala Polivalentă. Oare mai sunt necesare încă n-șpe studii de fezabilitate să se înceapă lucrările acelea. Nu de alta, dar aleșii locali chiar ne promiteau că pe la sfârșitul lui 2018 va fi gata noua sală polivalentă sau poate atunci se vor începe lucrările… 🙂

Total
0
Shares
Related Posts