“Galben-verzii” nu au pus probleme nici la Satu Mare în meciul cu Olimpia

Olimpia Satu Mare a învins-o pe Foresta Suceava cu scorul de 2-0 în cadrul etapei a XIII-a a Ligii a II-a.

Părăsită de antrenorii portughezi Nuno Pedro și Sergio Marquez în urma nemulțumirii jucătorilor care s-au arătat deranjați de sesiunile de antrenamente efectuate de cei doi, “galben-verzii” au fost pregătiți de antrenorii Khalil Chakroun, Bogdan Tudoreanu și Marius Lup. Aceștia s-au văzut nevoiți să facă o serie de modificări în primul unsprezece pentru a evita situații precum cea din meciul cu Afumați. Unele schimbări au survenit în urma randamentului slab pe care unii jucători l-au avut în meciul cu Dunărea Călărași, dar și în urma comportamentului nesportiv a doi sportivi extra-comunitari care au petrecut peste limită în ultimul timp. Aceste probleme au ajuns și la urechile noilor investitori care au venit în cursul acestei săptămâni la Suceava pentru a stabili câteva aspecte. Într-un final, conducerea clubului a stabilit că trebuie făcute niște modificări și la nivelul staff-ului, unde de săptămâna viitoare fostul internațional Florentin Petre va fi prezentat oficial la Foresta în calitate de antrenor principal, secund urmând să-i fie în continuare Khalil Chakroun. 

Olimpia și-a făcut meciul ușor încă din primele minute. 

În minutul 9 al primei reprize, golgheterul Olimpiei, Olivier Lusamba deschide scorul în urma unei lovituri de colț. “Galben-verzii” au fost puși în dificultate în urma unor greșeli ale jucătorilor tineri care au pierdut în câteva rânduri destul de ușor mingea. Foresta a făcut prima modificare în minutul 26 când Ilaş i-a lăsat locul lui Coroamă. În minutul 35, Charles Acolatse putea readuce egalarea, însă mingea lovită de el cu capul a ricoșat în bara transversală. 
Repriza secundă a debutat cu o alte două ocazii semnate de același Acolatse în minutele 50, respectiv 52. În minutul 65, Vasile Pop decide soarta meciului marcând un gol din vole în urma unei centrări a lui Munteanu. Până la final, doar Dali Amar Belkacem s-a remarcat prin două ocazii mari, însă fără niciun rezultat pe tabelă.

Astfel, Foresta pierde un nou meci și lucrurile încep să devină din ce în ce mai complicate. Speranțele sucevenilor sunt îndreptate către Florentin Petre, dar și către conducerea clubului care trebuie să achiziționeze și să remonteze echipa cu câțiva jucători români. 

Săptămâna viitoare, “galben-verzii” primesc pe Areni vizita Bătrânei Doamne, UTA Arad care a reușit astăzi primul succes după multe etape de secetă în compania Ştiinței Miroslava.

Total
0
Shares
Related Posts