Comuna Ipotești va avea echipă de fotbal după o pauză de 20 de ani

Proiectul a fost inițiat de fostul fotbalist Daniel Bălan, iar clubul va purta denumirea de ACS Dream Team Ipotești și se va înscrie în Liga a V-a.

După o așteptare de 20 de ani, localitatea Ipotești se pregătește să revină în lumea fotbalului județean cu o echipă nou înființată – ACS Dream Team Ipotești. Acest proiect ambițios a fost inițiat de fostul fotbalist Daniel Bălan, iar entuziasmul a fost întărit de sprijinul necondiționat al primarului Dumitru Gulei, viceprimarului Constantin Bobu și a întregului Consiliu Local. Echipa se va alătura competiției din Liga a V-a, iar pasionații de fotbal din Ipotești sunt așteptați să se alăture acestui proiect.

Proiectul de readucere a fotbalului în Ipotești a fost inspirat de dorința fostului fotbalist Daniel Bălan de a oferi comunității locale o șansă să se bucure din nou de spiritul competiției și pasiunea pentru fotbal. Cu o carieră de succes în spate și o inimă puternică pentru sportul rege, Daniel Bălan a considerat că momentul este potrivit să transforme visul în realitate.

Daniel Bălan: ”Ne dorim să oferim șansa tinerilor fotbaliști să se dezvolte într-un mediu potrivit”

”Am convingerea că împreună cu oamenii din această comunitate putem construi un club care să facă cinste comunei la nivel județean. Ne dorim de altfel să oferim oportunitatea tuturor tinerilor pasionați de acest sport să-și demonstreze abilitățile pe terenul de fotbal. Totodată, ne bucurăm de sprijinul Primăriei și Consiliului Local Ipotești pentru ca acest proiect să beneficieze de cele mai bune condiții.”, a declarat Daniel Bălan.

Eforturile lui Daniel Bălan au fost întâmpinate cu entuziasm de către primarul comunei Ipotești, Dumitru Gulei, viceprimarul Constantin Bobu și întregul Consiliu Local. Toți au înțeles importanța dezvoltării activităților sportive în comunitate și au promis să acorde tot sprijinul necesar pentru ca echipa să prospere în Liga a V-a.

Total
0
Shares
Related Posts