Fotbalistul Alin Hrușcovschi, pregătit de Răzvan Bîgu la LPS Suceava, a participat la fomarea lotului echipei naționale a României U15

Alin Hrușcovschi, tânărul fotbalist pregătit de profesorul Răzvan Bîgu la LPS Suceava, a avut ocazia de a-și arăta abilitățile alături de selecționata U15 a României. În perioada 23.07-28.07.2023, el a fost selectat pentru a participa la Buftea, acțiune ce urmărea formarea noului lot de jucători Under 15 a Echipei Naționale.

Într-o competiție strânsă, cei mai buni fotbaliști născuți în anul 2009 au fost analizați de antrenorul echipei naționale, iar Alin a reușit să impresioneze cu prestația sa. Atât la testele fizice, cât și la cele tehnice, el s-a descurcat remarcabil, dovedind că are un potențial impresionant pentru a face parte din lotul de jucători Under 15 al țării.

Pregătirea în cadrul echipei naționale nu este doar o oportunitate de a-și perfecționa jocul și de a câștiga experiență într-un mediu competitiv, ci și o șansă de a-și demonstra determinarea și ambiția de a se dezvolta ca fotbalist de performanță.

Răzvan Bîgu: ”Avem generații foarte bune de copii la LPS Suceava”

”Mă bucur foarte mult că munca de atâția ani începe sa dea rezultate, iar această convocare îmi confirmă că am o generație de copii care vor avea un cuvânt de spus în fotbal.”, a transmis profesorul Răzvan Bîgu.

Cu sprijinul profesorului Răzvan Bîgu, care a jucat un rol important în pregătirea sa la LPS Suceava, Alin este considerat o speranță a fotbalului sucevean și are toate șansele să facă pasul către un club important fie din județ fie din afară în viitorul apropiat.

Total
0
Shares
Related Posts