Sponsori Sponsori

Spectacol și în etapa a II-a a Ligii a IV-a

Juniorul Salcea, Șoimii Gura Humorului, Viitorul Liteni și Șomuzul Preutești au maximum de puncte după primele două runde ale actualei ediții de campionat. 

Se anunță un sezon interesant în fotbalul județean după ce echipele care și-au anunțat obiectivele înaintea campionatului s-au întrecut în goluri în cele două etape disputate până acum. Juniorul Suceava a dispus în primul său meci oficial din acest sezon de Recolta Fântânele cu scorul de 2-0.

Moldova Drăgușeni și Șoimii Gura Humorului au oferit unul dintre cele mai spectaculoase jocuri ale rundei, însă cu siguranță echipa oaspete a oferit una dintre surprizele etapei învingând gruparea care a terminat pe locul secund în ediția precedentă de campionat cu scorul de 4-2. Goluri echipei gazde au fost înscrise de Constantin Nechitoaia, în timp ce pentru humoreni au înscris: Gliga Nicolae, Bilț Cristian, Jitariuc Lucian și Păduraru Flavius.

Juniorul Salcea a făcut instrucție cu Forestierul Frumsou pe care a învins-o la scor de tenis. Gazdele au punctat prin: Constantin Ferariu, Emanuel Moloce (3 goluri), Radu Tomescu și Nicu Șandru. Moloce ajunge astfel la șase reușite în două meciuri și speră să obțină titlul de golgheter al campionatului și în județul Suceava după ce în sezonul precedent a cucerit acest titlu în fotbalul județean din Botoșani.

ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc rămâne fără puncte și după etapa a doua de campionat după ce a cedat pe teren propriu în fața grupării Șomuzul Preutești cu scorul de 1-3. Pentru gazde a înscris Cornel Ilie în timp ce oaspeții au punctat prin Cătălin Tacu, Sergiu Beclea și Cătălin Vasiliu.

Scorul rundei a fost înregistrat la Gălănești acolo unde echipa secundă a Bucovinei Rădăuți a primit vizita formației Progresul Frătăuții Vechi. Oaspeții s-au impus cu scorul de 7-2 și au obținut primele puncte din acest sezon.

Bradul Putna și Minerul Iacobeni au oferit un spectacol frumos cu goluri multe și cu un joc destul de echilibrat. Gazdele s-au impus cu scorul de 4-3 grație reușitelor semnate de Timotei Rusu, Ovidiu Rusu și Liviu Coroamă, iar oaspeții au punctat de 4 ori însă o dată în propria poartă. Șerban Tunsu, Iulian Tabarcea și Constatin Pața au fost marcatorii Iacobeniului.

Bucovina Dărmănești și Viitorul Liteni s-au întâlnit și în campionat după ultima ispravă din sezonul trecut în finala Cupei României – faza județeană. Câștig de cauză au avut și de această dată jucătorii antrenați de Demis Maranda și Cătălin Holca care s-au impus cu scorul de 5-3. Sahru, Maftei, V. Răzlog, Gheorghiță și Lungu au adus un nou succes al trupei din Liteni.

Sporting Poieni Solca a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a după runda a doua:

# Echipa M P
1 ACS Juniorul Salcea 2 6p
2 ACS FC Şoimii Gura Humorului 2 6p
3 CSO Viitorul Liteni 2 6p
4 ACS Şomuzul Preuteşti 2 6p
5 AS Progresul Fratautii Vechi 2 3p
6 ACS Juniorul Suceava 1 3p
7 AS Minerul Iacobeni 2 3p
8 ACS Forestierul Frumosu 2 3p
9 CS Bradul Putna 2 3p
10 ACS Moldova Draguseni 2 1p
11 ACS Recolta Fantanele 2 1p
12 AS Bucovina Darmanesti 2 0p
13 ACS Sporting Poieni Solca 1 0p
14 AS Amatorii Rarău 2 0p
15 CSM Bucovina II Rădăuţi 2 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac 

Total
0
Shares
Related Posts