Foresta Suceava- Metaloglobus București, un egal cât o victorie

Foresta Suceava reușește să obțină primul punct din acest sezon după 1-1 cu Metaloglobus București. 

Începutul de toamnă a adus Forestei primul punct după 1-1 cu Metaloglobus București. ”Galben-verzii” au început partida cu Răzvan Began în poartă, Onofraș, Diallo, Masella și Păvăluc pe linia de fund, la mijloc s-au regăsit Stănescu, Sumanariu, Bosânceanu, Cerlincă și Coroamă, iar în atac Duceac. Pe banca de rezervă aflându-se un singur jucător, fiind vorba despre Alexandrovici.

Cu un public numeros format din circa 2000 de persoane care i-a împins pe galben-verzi de la spate, dar dirijați de la Tribuna 1 de noul antrenor portughez, Nuno Pedro și de preparatorul fizic francez, Floren Lacasse, Foresta a făcut unul dintre cele mai bune meciuri de până acum. În minutul 11, tânărul jucător al Forestei, Coroamă a semnat prima mare ocazie a meciului când a reluat cu capul o minge în urma unui corner, fiind cu greu respinsă de portarul oaspeților. 11 minute mai târziu, același Coroamă recuperează o minge în jumătatea adversă pasându-i lui Andrei Cerlincă care a reușit să deschidă scorul pe Areni. Spectatorii entuziasmați în urma acestei reușite și-au încurajat jucătorii în momentele ofensive ale echipei. Cu 10 minute înainte de pauză, ”galben-verzii” scapă pe un contraatac în urma unei recuperări, însă tânărul Duceac alege să șuteze în loc să-i paseze lui Cerlincă care era liber și ar fi putut duce scorul la 2-0. Astfel, forestierii intră la pauză cu un avantaj de un gol.

După pauză lucrurile s-au schimbat, din jocul echilibrat din prima repriză, Metaloglobus a pus stăpânire pe joc ținând-o pe Foresta în propria jumătate. Presiunea exercitată de bucureșteni a dat roade în minutul 61 când Valentin Ghenovici a reușit egalarea pentru oaspeți. Până la final, Foresta a contat doar pe contraatac, chiar și în aceste condiții fanii din tribune i-au încurajat, la un moment dat auzindu-se cântările tribunei a doua din meciul cu FCSB din Cupa României. În repriza secundă, noul goalkeeper al sucevenilor, Răzvan Began s-a făcut remarcat cu câteva intervenții salvatoare.

Scor final, 1-1, iar progresul jucătorilor Forestei se cunoaște de la meci la meci. Și fanii au contribuit la acest egal care împreună cu jucătorii s-au bucurat la final ca la o victorie. La conferința de presă, antrenorul portughez Nuno Pedro și antrenorul tunisian, Khalil Chakroun au menționat faptul că lotului Forestei se vor alătura și jucătorii cărora nu li s-a reușit legitimarea, aceștia au mai adăugat că vor veni în continuare jucători ce vor fi monitorizați.

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts