Sponsori Sponsori

Foresta Suceava își continuă drumul către Liga a II-a

”Galben-verzii” sunt de neoprit în acest sezon, iar jucătorii antrenați de Dorin Goian sunt tot mai aproape să-și asigure nu doar prezența în play-off ci și participarea fără doar și poate la barajul de promovare. 

Victorie importantă pentru trupa pregătită de Dorin Goian în fața Șomuzului din Fălticeni într-un derby disputat pe un stadion aproape gol și pe un gazon precum terenurile agricole. ”Galben-verzii” au început jocul puțin pe vârfuri, iar oaspeții au încercat să profite, însă fără prea mult succes pentru jucătorii antrenați de Florin Ailenei. Cu un Căinari care a dirijat multe dintre fazele de atac ale Forestei, trupa lui Dorin Goian nu trebuia decât să marcheze și a și făcut-o. Mai întâi, mijlocașul Cornel Căinari a reușit să scoată o lovitură de pedeapsă în minutul 38, ca Izuogu Samson să îndeplinească doar o formalitate și să înscrie de la punctul cu var. Rezultatul s-a menținut până la pauză, iar jucătorii lui Goe au intrat la vestiare cu un avantaj de un gol pe tabelă.

Cum prima repriză nu a fost prelungită cu 13-14 minute așa cum ne-am obișnuit zilele acestea la Campionatul Mondial s-a revenit destul de repede de la cabine în ciuda frigului și a gazonului de pe Areni. Nevoiți acum să revenină de la 1-0, oaspeții nu au ieșit mai montați de la vestiare, iar Foresta a dominat startul reprizei secunde. Orice emoție a fost risipită de internaționalul basarabean, Daniel Muntean, care a reluat cu capul spre poarta apărată Ionuț Puianu după o lovitură de colț executată perfect de Cornel Căinari. Scor final, 2-0 pentru Foresta care se menține în fruntea clasamentului la 9 puncte de ocupanta locului secund, CSM Bacău.

În runda următoare, Șomuz Fălticeni va evolua pe teren propriu în ultimul derby al județului din acest an cu CSM Bucovina Rădăuți, iar Foresta Suceava se va deplasa pe terenul echipei pregătite de Cristi Popovici, CSM Bacău.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

 

Total
0
Shares
Related Posts