Foresta Suceava debutează mâine în noua ediție a Cupei României

”Galben-verzii” se deplasează mâine la Bacău pentru duelul din turul IV al Cupei României cu Aerostar.

Foresta are șansa de a aduce pentru al doilea sezon consecutiv pe Areni o echipă de Liga 1. Ca și anul trecut, în fața ”fericirii” stă același club, Aerostar Bacău. Lucrurile s-au schimbat mult față de disputa de atunci, dacă în urmă cu un an, Foresta avea un lot cât de cât omogen și cu Cristi Popovici pe bancă, acum totul este diferit, ”galben-verzii” sunt în situația de reconstrucție și de cunoaștere, iar Aerostarul lui Popovici stau mai bine din punct de vedere al omogenității. Mult mai motivați vor fi în această partidă și foștii jucători ai Forestei, Cătălin Vraciu și Ionuț Mihălăchioae, primul manifestându-și dorința de a accede în turul următor al Cupei României.

Pentru acest meci, Nuno Pedro nu se va putea baza pe Ruben Sumanariu (suspendat), dar nici pe Pappoe, Acolatse și Dănilă în continuare nerefăcuți. Singura veste bună este revenirea fundașului italian Alessandro Masella. Antrenorul portughez a precizat că vor putea apărea unele schimbări în primul 11.

Echipa probabilă: Began – Belevschi, Masella, Cordoș, Renquin – Cerlincă, Stănescu, Coroamă, Kimbaloula – Boumina, Chalabi.

Meciul dintre Aerostar Bacău și Foresta Suceava va avea loc mâine cu începe de la ora 14:30 pe stadionul Aerostar. Hai Foresta! Hai Suceava!

Total
0
Shares
Related Posts