Florin Cristescu: ”Dorim să ne luăm revanșa în fața Rădăuțiului”

Foresta Suceava vrea revanșa în jocul cu CSM Bucovina Rădăuți după înfrângerea din tur de pe Areni cu 4-2. 

Microbiștii suceveni se pregătesc de derby-ul dintre CSM Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava în ultima etapă a Seriei I a Ligii a III-a. Dacă pentru formația de pe Areni este un meci fără miză, pentru Rădăuți este un joc care le poate asigura menținerea pe locul al doilea în clasament. Tehnicianul Forestei Suceava, Florin Cristescu speră ca băieții să continue forma bună de până acum și să încheie acest sezon cu o victorie.

Este un meci mai puțin important pentru noi, însă pentru ei este mult mai important pentru a-și menține locul doi. Sunt bucuros că am ajuns până aici, sperăm să continuăm acest drum pe care l-am început și pe care vrem să-l terminăm cu o victorie. Important este să ne dorim, important este să avem atitudine. Nu ne-am pregătit nici un joc în mod special. Trebuie să lucrăm mai mult din punct de vedere mental pentru că s-au adunat meciuri.”, a declarat antrenorul Forestei, Florin Cristescu.

Foresta nu se va putea baza pe serviciile jucătorilor Andrei Pavel, Vasile Boca, Teodor Lungu. În schimb, golgheterul galben-verzilor, Robert Martin speră să marcheze și în meciul de la Rădăuți, iar din vară nu ar spune nu în cazul unei oferte foarte bune.  

Îmi doresc să marchez și împotriva celor de la Bucovina Rădăuți, fiind și unul dintre obiectivele pe care mi l-am propus în acest joc. Momentan mai am contract aici pe Areni cu echipa suceveană, în caz că vin ceva oferte și sunt în favoarea mea, de ce nu?!”, a declarat atacantul Forestei Suceava, Robert Martin. 

Andrei Vițelaru spune că se concentrează alături de colegii săi pentru acest ultim joc și nu exclude să continue alături de clubul sucevean și din sezon următor. Acesta a făcut și o comparație între nivelul Ligii a III-a din România și cel al primei ligi din Liban, spunând că sunt foarte mici diferențe.

Obiectivul echipei pentru partea a doua campionatului a fost formarea unui nucleu în ideea de a construi o echipă care să atace promovarea în sezonul următor. Până acum obiectivul a fost atins, cred că am demonstrat în a doua parte a returului că suntem o echipă puternică. Cu câteva veniri și cu o stabilitate financiară cred că ne vom putea îndeplini obiectivul pentru sezonul următor. Mai am un an de contract și sper să-mi duc treaba până la capăt și trebuie totodată să încununez contractul cu încă o promovare.”, a declarat fundașul Forestei Suceava, Andrei Vițelaru.  

La sfârșitul acestei luni, Florin Cristescu își dorește să facă o selecție de jucători la Liceul cu Program Sportiv pentru a completa lotul echipei mari cu juniori conform regulamentului impus de Federația Română de Fotbal.

Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava, sâmbătă, ora 18:00, stadionul Muncipal Rădăuți.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts