Figură frumoasă a atleților dorneni în etapa finală a Campionatelor Naționale U20

La Sala de Atletism “Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv Național “Lia Manoliu” din București a avut loc, la finalul săptămânii trecute, pe 4 și 5 martie 2023, etapa finală a Campionatelor Naționale U20. Competiția a reunit cele mai bune talente ale atletismului românesc, printre care și o delegație a Clubului Sportiv Municipal “Dorna” Vatra Dornei.

Atleta Claudia Costiuc, cu o dublă legitimare la CSM Dorna și CSM București, a fost una dintre cele mai strălucitoare prezențe la această competiție, reușind să câștige două titluri de Campion Național în probele de 1500 m și 800 m. Costiuc a obținut, de asemenea, o medalie de Vicecampion Național cu ștafeta mixtă a clubului CSM București, unde în cadrul ștafetei a făcut parte și dorneanul Alexandru Prâsneac, sportiv legitimat la CSM Dorna și cu dublă legitimare la CSM București.

De asemenea, sportivul dornean Kore Robert-Petru a obținut o medalie de Vicecampion Național în proba de 800 m. Alexandru Prâsneac, sportiv legitimat la CSM Dorna, a obținut o medalie de bronz în stafeta de 4×400 m băieți cu CSM București.

”Sunt mulțumit de evoluția sportivei Costiuc Claudia, care a obținut două titluri de Campion Național. O evoluție foarte bună a avut și sportivul Kore Robert. La această competiție am avut și ghinion cu sportivul Prâsneac Alexandru, care cu câteva ore înainte de start a fost internat în spital cu gripă.”, a declarat Cristian Prâsneac, antrenorul CSM Dorna.

Antrenorul a mulțumit conducerii CSM Dorna Vatra-Dornei și CSM București, precum și sponsorului personal al sportivilor, Apa Bucovina, pentru sprijinul acordat și pentru obținerea acestor rezultate remarcabile.

Total
0
Shares
Related Posts