Fanii Forestei Suceava vor putea achiziționa articole cu însemnele clubului

Veste importantă pentru microbiștii suceveni care doresc să achizționeze tricouri sau alte accesorii cu însemnele clubului Foresta Suceava.

Președintele clubului Foresta Suceava, Andrei Ciutac, a anunțat că în perioada următoare, unul dintre obiectivele clubului în ceea ce privește partea de management va fi atins. Suporterii suceveni vor putea achiziționa începând cu luna septembrie a acestui an tricouri, eșarfe și alte accesorii cu însemnele clubului de pe Areni.

”De la începutul lunii septembrie la intrare în Dechatlon va fi un stand cu articole cu însemnele clubului. De asemenea suporterii pot opta și pentru comenzi online.”, a anunțat Andrei Ciutac, președintele executiv al Forestei Suceava.

Clubul sucevean a fost eliminat din Cupa României și încearcă să pună la punct ultimele aspecte înaintea startului noului sezon de Liga a III-a care urmează să debuteze la finele acestei luni. Marți, 17 august, ”galben-verzii” vor afla țintarul, dar și adversarele care vor face parte din Seria I.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts