Sponsori Sponsori

Etapă cu scandal în Seria I a Ligii a V-a

Se încinge lupta pentru promovare în Liga a IV-a, iar meciurile devin și mai tensionate în Seria I a Ligii a V-a, acolo unde patru echipe speră să prindă fotoliul de lider. 

Releul Mihoveni Șcheia a făcut spectacol pe teren propriu și a câștigat duelul cu Voința Bunești, scor 7-1. Golurile victoriei au fost înscrise de Strugariu (două goluri), Chiș (două goluri), Dorian, Olar și Iriciuc.

Sporting Siminicea și Viitorul Vadu Moldovei au remizat scor 1-1 într-o partidă echilibrată. Pentru formația gazdă a înscris Radu Luncariu, în timp ce pentru echipa oaspete a punctat Daniel Gavril.

Meci echilibrat și la Forăști, acolo unde echipa din localitate a remizat scor 2-2 cu gruparea Voința Zvoriștea. Sasmon și Sava au înscris pentru Forăști, în timp ce Manolo a înscris o dublă pentru Zvoriștea.

Voința Hânțești a dispus pe teren propriu cu scorul de 4-2 de gruparea FC Marginea. Golurile echipei din Hânțești au fost înscrise de Caziuc, Cantemir, Beni și Baltariu.

Meciul dintre Polul Nord Brodina și Unirea Salcea s-a lăsat cu scandal. La un fault mai dur al oaspeților, a început o încăierare generală timp în care jucătorii ambelor echipe și-au împărțit pumni și picioare, moment în care au pătruns pe teren și spectatori ai ambelor echipe. După ce s-au liniștit, oaspeții nu au mai dorit să continue jocul, iar arbitrul a lăsat 3 minute de gândire după care a pus final duelului. Acum, comisia de disciplină va judeca incidentele din această partidă și care va fi soarta jocului.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 ACS Releul Mihoveni Șcheia 16 36p
2 ACS Sporting Siminicea 16 33p
3 AS Polul Nord Brodina 15 33p
4 AS Voința Zvoriștea 16 32p
5 AS Unirea Salcea 15 28p
6 ACS Viitorul Vadu Moldovei 16 26p
7 ACS Voința Hânțești 16 19p
8 FC Marginea 16 16p
9 AS Viitorul Forăști 16 8p
10 CS Sporting Voința Bunești 16 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cătălin Nichitean

Total
0
Shares
Related Posts