Bucovina Rădăuți, învinsă și la Bacău

Bucovina Rădăuți trece printr-o perioadă nefastă și bifează a treia înfrângere consecutivă. Echipa antrenată de Cristi Popovici trece în fața Rădăuțiului în clasament. 

Din rău în mai rău pentru Bucovina Rădăuți care suferă o nouă înfrângere. Echipa lui Ionuț Plămadă nu se regăsește de trei etape și pierd puncte importante. Gruparea rădăuțeană a plecat cu gândul că vor obține puncte din deplasarea de la Bacău, însă jucătorii lui Popovici s-au întrecut pe ei însăși. Andrei Cozma a deschis scorul pentru gazde în minutul 26, iar Radu Ungurianu avea să restabilească egalitatea în minutul 38, însă nu pentru mult timp. Jucătorii antrenați de Cristi Popovici au mai punctat o dată trei minute mai târziu prin Răzvan Adăscăliței care a stabilit de altfel și scorul pauzei.

În partea secundă, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, iar gazdele au scăpat de emoții în minutul 70 atunci când Cătălin Airoaie a dus scorul la 3-1. Trupa lui Popovici obține trei puncte care o propulsează deasupra Rădăuțiului în clasament.

Rezultatele etapei a VII-a a Seriei I a Ligii a III-a:

  • Dante Botoşani – Ştiinţa Miroslava  2-0
  • Viitorul Darabani – FK Miercurea Ciuc 2  2-1
  • Şomuz Fălticeni – Rapid Brodoc  2-1
  • CSM Bacău – Bucovina Rădăuţi  3-1
  • Ceahlăul Piatra Neamţ – Foresta Suceava 1-3

În runda următoare, Bucovina Rădăuți este obligată să obțină cele trei puncte în duelul cu Ceahlăul Piatra Neamț dacă mai vrea să spere la unul din cele două locuri care duc către barajul de promovare în Liga a II-a.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts